Γιώργος Γιαννιάς: «Δυστυχώς λέω ό,τι μου κατέβει στο μυαλό»
Showbiz

Γιώργος Γιαννιάς: «Δυστυχώς λέω ό,τι μου κατέβει στο μυαλό»

Φοβήθηκε μήπως ξεγυμνωθεί στο κοινό με τη συμμετοχή του στο J2US ο Γιώργος Γιαννιάς;

«Οχι, αν και το μεγαλύτερο ελάττωμά μου είναι ότι είμαι αυθόρμητος και δυστυχώς λέω ό,τι μου κατέβει στο μυαλό» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Τώρα αναφέρεσαι στα όσα είπες για τη Ρούλα Κορομηλά;
«Δεν μετάνιωσα - και να ξεκαθαρίσω ότι δεν μάζεψα τα λεγόμενά μου γιατί τα εννοούσα. Με τη Ρούλα Κορομηλά είμαστε χρόνια φίλοι, με έχει στηρίξει και στενοχωρήθηκα που στενοχωρήθηκε. Δεν μίλησα συγκεκριμένα για κάποιον κριτή, απλώς είπα ότι νιώθω μια αδικία όσον αφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη Ράνια η κριτική επιτροπή.»

- Πώς κρίνεις την επιτροπή;
«Και οι τρεις τους είναι μεγάλες προσωπικότητες. Θεωρώ ότι στην αρχή όλοι ήταν αυστηροί διότι δεν επιβράβευαν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων. Αλλά νομίζω ότι έχουν φτιάξει πλέον τα πράγματα σε σχέση με τα πρώτα live.»

- Ποιος είναι ο πιο εμψυχωτικός και ο πιο σκληρός της επιτροπής;
«Ο πιο σκληρός, λόγω της ιδιότητάς του, είναι ο Γιώργος Θεοφάνους. Κατέχει το άθλημα εκατό τοις εκατό. Η γλυκιά της παρέας είναι η Ρούλα Κορομηλά και θέλει να περνάει καλά, ενώ ο πιο έξω καρδιά της παρέας είναι ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης.»

- Θεωρείς δίκαιη την αποχώρηση του Χάρη Βαρθακούρη και της Τέτας Καμπουρέλη;
«Αν κρίνω από φωνητικής πλευράς, η Τέτα δεν είναι καλή, οπότε η αποχώρησή της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άδικη. Μάλιστα περιμένω ότι σε δύο live από σήμερα θα φύγουμε κι εμείς. Το σόου πηγαίνει αξιοκρατικά και υπάρχουν διαγωνιζόμενοι που είναι φωνάρες.»

- Ποιους συμπαίκτες σου ξεχωρίζεις;
«Η Μυριέλλα έχει φωνάρα, όπως και ο Μίνωας. Η Ράνια έχει εξαιρετική φωνή για το ραδιόφωνο, αλλά όχι για το τραγούδι. Οπότε στα επόμενα live ίσως είναι η σειρά μας για αποχώρηση, κάτι που εξαρτάται βέβαια και από την άποψη του τηλεοπτικού κοινού.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved