Showbiz

Σκληρή κριτική Βαρθακούρη σε Τέτα: «Άμουση και εντελώς άσχετη με το αντικείμενο»

Gossip-tv Team

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για την Τέτα Καμπουρέλη και το Just the Two Of Us!


Χάρη, τι πιστεύεις ότι δεν λειτούργησε καλά και αποχωρήσατε με την Τέτα Καμπουρέλη στο πέμπτο live του Just The Two Of Us!


Εννοείς γιατί πιστεύω ότι αντέξαμε τόσο πολύ; (Γελάει.) Φύγαμε γιατί έτσι αποφάσισε αφενός η κριτική επιτροπή που μας έβγαλε για ακόμη μία φορά τελευταίους και αφετέρου το κοινό που, προφανώς, δεν μας ψήφισε όσο χρειαζόταν για να παραμείνουμε. Ας είμαστε ρεαλιστές. Αν δεν αποχωρούσαμε εκείνο το βράδυ, θα φεύγαμε το επόμενο ή το μεθεπόμενο. Μπορεί να είχαμε τηλεοπτικό ενδιαφέρον ως ζευγάρι, να «πουλούσαν» οι διαφορετικές προσωπικότητές μας, αλλά σίγουρα δεν παραμέναμε επειδή η Τέτα απέδιδε καλά τα τραγούδια. Στην τελική, πόσο πια να ψηφίσει; μπρίο, νάζι και χαριτωμενιά; Τουλάχιστον χαίρομαι που φύγαμε στην καλύτερη μας μέρα και όχι με κάποια εμφάνιση του τύπου: «Ξεχάσαμε λόγια», «Χάσαμε βήματα» και με κράξιμο από την επιτροπή. Φύγαμε με το κεφάλι ψηλά.

Πιστεύεις ότι, αν δεν είχες τη συγκεκριμένη παρτενέρ, θα είχες μείνει περισσότερες εβδομάδες στο παιχνίδι; Χάρης:


Αν εννοείς να είχα για παρτενέρ μια έτοιμη τραγουδίστρια όπως, για παράδειγμα, τη Μυριέλλα (ασ. Κουρεντή), αντί για μία γυναίκα άμουση και εντελώς άσχετη με το αντικείμενο, εννοείται πως θα ήμουν ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και μία άσχετη, όπως είναι η Τέτα, θα μπορούσε να ήταν δασκάλα ενός παίκτη επιπέδου Μυριέλλας ή Μίνου (ασ. θεοχάρη).


Πάντως την επομένη της αποχώρησης σας η Τέτα σχολίασε αναφερόμενη στις πρόβες σας, ότι ήσουν πολυάσχολος και πάλευε μόνη της για να μπορεί να είναι σωστή.

Δεν είμαι σίγουρος ότι το φόρτε της Τέτας είναι οι δηλώσεις στην κάμερα. Μπορεί να λέει κάτι, αλλά να εννοεί κάτι άλλο, και όταν τη ρωτάς «γιατί το είπες» σου απαντάει «μα δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβαν όλοι». Σε όλη τη διάρκεια του μήνα που μείναμε στο παιχνίδι εγώ ήμουν άρρωστος. Τις δύο από τις τέσσερις εκπομπές τις έκανα με πυρετό. Υπήρχαν πολλές μέρες που δεν είχα φωνή ούτε για να μιλήσω καλά καλά και έβηχα με το παραμικρό. Μάλιστα με δική της παρότρυνση, επειδή έβλεπε πόσο υπέφερα, τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα του σόου, πήγα σε μία φίλη της γιατρό, έκανα εξετάσεις αίματος και ανακάλυψα ότι τελικά είχα λοίμωξη στο ιγμόρειο. Για να αντεπεξέλθω πήρα την πιο βαριά αντιβίωση που υπάρχει. Μάλιστα μέσα σ αυτόν τον μήνα είχα και συναυλίες που ήταν κανονισμένες πολύ καιρό πριν. Τι να πρωτοκάνω; Πώς να γίνω καλά με τόσες καθημερινές υποχρεώσεις; Πού να δώσω βάρος; Στις πρόβες με την Τέτα ή στη δουλειά που βάζει ψωμί στο τραπέζι μου; Να φροντίσω την υγεία μου και την οικογένεια μου ή τη ματαιοδοξία κάποιου που μόλις γνώρισα;

Πηγή συνέντευξης ΟΚ και εκπομπή excellent

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved