Γιάννης Βαρδής: «Κλείστηκα στον εαυτό μου, δεν έβγαινα από το σπίτι»
Showbiz

Γιάννης Βαρδής: «Κλείστηκα στον εαυτό μου, δεν έβγαινα από το σπίτι»

Για τις επισκέψεις του σε ψυχολόγο, πόσο τον βοήθησαν αλλά και τις περιόδους που σκέφτηκε να αφήσει το τραγούδι από ανασφάλεια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Βαρδής.


Ένα πρόβλημα σου το κρατάς για τον εαυτό σου ή το μοιράζεσαι; «Σε πρώτο στάδιο το επεξεργάζομαι μόνος μου. Εκτός αν υπάρχει ο άνθρωπος που θα το βγάλει από μέσα μου»
Ένας ψυχολόγος για παράδειγμα; «Γιατί όχι; Έχω συζητήσει πολλές φορές μαζί του»
Το έκανες και στο χωρισμό των γονιών σου; «Ναι, με βοήθησε στη διαχείριση του. Είδα τα πράγματα αλλιώς και έβαλε τις σκέψεις μου σε τάξη. Στην αρχή δεν ήθελα με τίποτα να πάω. Ήμουν πολύ αρνητικός»
Από εγωισμό; «Δεν πίστευα ότι μπορεί κάποιος άλλος να με βοηθήσει καλύτερα από τον εαυτό μου. Νόμιζα ότι είχα τη δύναμη να το κάνω μόνος μου. Όταν όμως κάποια στιγμή στη ζωή μου έπιασα πάτο, σκέφτηκα ότι έπρεπε να το δοκιμάσω»
Τι σημαίνει «έπιασα πάτο»; «Είχα μπλοκάρει. Μου μιλούσαν και δεν τους άκουγα. Ημουν χαμένος και οι σκέψεις μου ταξίδευαν στο υπερπέραν. Κλείστηκα στον εαυτό μου, δεν έβγαινα από το σπίτι. Αυτό κάνω όταν είμαι απογοητευμένος"

Τότε ήταν που σκέφτηκες να παρατήσεις το τραγούδι; «Ναι, αλλά δεν το έκανα. Προσπαθώ να παραμένω αισιόδοξος»
Για ποιο λόγο το σκεφτόσουν; Σε έτρωγε το επίθετο «Βαρδής»;
«Ποτέ. Έκανα μια συνεργασία η οποία με «άδειασε». Τραγουδούσα και δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου. Δεν ένιωθα καθόλου δημιουργικός»
'Έχεις περάσει την ανασφάλεια του «πρέπει να υπάρχω στο χώρο»; «Βιάστηκα κάποιες φορές να κάνω πράγματα μόνο και μόνο για να κα την κρίση ανθρώπων των δισκογραφικών εταιρειών. Μου έλεγαν «πρέπει να πας προς τα εκεί» και τους άκουγα, παρόλο που ήθελα να ακολουθήσω άλλο μονοπάτι»
Ένιωθες ότι σε αντιμετώπιζαν ως... δόλωμα για να έχουν από κοντά τον πατέρα σου; «Δεν με ενοχλεί να παίζω το ρόλο του δολώματος. Από την αρχή ξέρω ότι για κάποιους είμαι η πρόσβαση προς την πηγή», εξομολογείται ο τραγουδιστής στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved