Γιάννης Βαρδής: «Δεν είναι ελεγχόμενη η κατάσταση υγείας του πατέρα μου»
Showbiz

Γιάννης Βαρδής: «Δεν είναι ελεγχόμενη η κατάσταση υγείας του πατέρα μου»

Ο Γιάννης Βαρδής άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του, τι λένε οι γιατροί και πως είναι η κατάσταση του στην παρούσα φάση!


Η περιπέτεια υγείας του πατέρα σου είναι μια δοκιμασία; «Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι ο πατέρας μου πληρώνει για κάτι που έχει κάνει στη ζωή του. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω ότι ίσως να είναι μια πολύ σκληρή δοκιμασία για κάτι που συνέβη στο παρελθόν. Δεν ξέρω ακριβώς τι για να το κατονομάσω. Σίγουρα πάντως ο πατέρας μου δοκιμάζεται»
Αναρωτήθηκες ποτέ «γιατί σε εμάς»;
«Ένας φίλος, ο Αντώνης Ρέμος, του είχε πει, «Σου έχουν συμβεί τόσα πολλά επειδή μόνο εσύ μπορείς να αντεπεξέλθεις. Επειδή είσαι δυνατός».
Είναι ελεγχόμενη η κατάσταση του πατέρα σας;
«Ήταν. Τώρα δεν είναι. Τώρα περνάμε μια σκληρότερη δοκιμασία»
Στα δύσκολα φαίνεται η αληθινή φιλία; «Στο παρελθόν είχα θυμώσει με ανθρώπους που δεν πήραν ούτε ένα τηλέφωνο για να δουν τι κάνει. Εχω όμως καταλάβει πλέον ότι μπορεί να μην έχουν τη δύναμη να το κάνουν. Ίσως δεν παίρνουν τηλέφωνο από διακριτικότητα. Για να μην ενοχλήσουν»
Η οικογένεια έχει ενωθεί; «Πάντα ήταν κοντά. Υπάρχει η γυναίκα του, εγώ, η αδελφή μου. Ακόμα και ο αδελφός του έχει επιστρέψει, με τον οποίο δεν είχαν τόσο καλές σχέσεις στο παρελθόν»
Οι γιατροί αισιοδοξούν; «Ναι. Αλλά πρέπει να κάνει και ο ίδιος κάποια βήματα. Όλη η ιστορία είναι εκείνος. Η ψυχολογία του. Πόσο θέλει ο ίδιος να το παλέψει»
Είναι σε θέση να κατανοήσει τι συμβαίνει γύρω του;
«Φυσικά Απλώς έχει παραλύσει η δεξιά του πλευρά. Δεν περπατάει»
Πώς του συμπεριφέρεστε; «Υπάρχουν δύο τρόποι συμπεριφοράς, της γυναίκας του η οποία είναι υπερπροστατευτική και η δική μου η οποία είναι αντρίκια και φιλική. Δεν του έχουμε κρύψει τίποτα. Προσπαθούμε ωστόσο να διατηρούμε το χαμόγελο μας όσο δύσκολο και αν είναι»
Πιστεύεις στο Θεό; Σε έχει βοηθήσει στο παρελθόν;
«Πολύ. Συνήθως χρειάζομαι το Θεό σε μεγάλη ανάγκη. Με έχει σώσει σε ένα ατύχημα, με έχει βοηθήσει σε κάτι ιατρικές εξετάσεις που είχα κάνει»
Συνήθως επικαλούμαστε το Θεό μόνο στα δύσκολα.
«Αυτή είναι η μεγαλύτερη μας αδυναμία. Είμαι πολύ συχνά αδύναμος άνθρωπος. Οσο μπορώ, φροντίζω να φωνάζω τους «αγγέλους» μου μέσα στην ημέρα. Όχι μόνο όταν το έχω ανάγκη. Ελπίζω να με ακούσουν κάποια στιγμή. Προς το παρόν, έχουν πολλές δουλειές και δεν ακούν»
Ποια στοιχεία του πατέρα σου θα ήθελες να έχεις;
«Την ευαισθησία του, την αγάπη του για τη μουσική, το χιούμορ, την ειρωνεία, το αίσθημα δικαίου που τον διακρίνει, την παιδικότητα του», εξομολογείται μιλώντας στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved