Θεοδωρίδου: Στο σανίδι δίπλα στη Ντενίση - Τι λέει για αυτή τη συνεργασία;
Showbiz

Θεοδωρίδου: Στο σανίδι δίπλα στη Ντενίση - Τι λέει για αυτή τη συνεργασία;

Τον επόμενο Οκτώβριο η Νατάσα Θεοδωρίδου ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι στο πλευρό της Μιμής Ντενίση στη μεγάλη παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Τι λέει η ίδια για την απόφασή της;
« Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν η Μιμή. Μου είπε πως θ' ανεβάσει από τον Οκτώβριο μία πολύ ακριβή παραγωγή στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για τη Σμύρνη. Δεν πρόκειται να παίξω, απλά θα τραγουδήσω σμυρναίικα τραγούδια -θα υποδυθώ μια σμυρνιά τραγουδίστρια της εποχής. Η ίδια έγραψε το έργο και με έβαλε στο κλίμα. Ο θίασος είναι μεγάλος και οι ηθοποιοί εξαιρετικοί. Δεν έχω άγχος γιατί ναι μεν είναι ένα είδος καινούριο, αλλά εγώ θα κάνω αυτό που ξέρω. Όσον αφορά στην υποκριτική... για ν' ασχοληθώ με κάτι πρέπει να είναι καλοστημένο. Αυτό που ξέρω να κάνω είναι να τραγουδάω. Αν μπω στα χωράφια κάποιου άλλου τότε πρέπει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια», είπε στο περιοδικό Glow.
Όσο για την Μιμή Ντενίση, επισημαίνει «Η Ντενίση είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν τη γνώριζα προσωπικά. Μου αρέσει που είναι αυθεντική και καθόλου δήθεν. Είναι ωραίο να βλέπεις μορφωμένους ανθρώπους να είναι άξιοι στη δουλειά τους και παρόλ' αυτά είναι απλοί. Γιατί όταν είσαι πραγματικά κάτι δεν υπάρχει λόγος να το φωνάζεις. Το ότι είναι μια ωραία γυναίκα κι έχει αυτόν τον αριστοκρατικό αέρα μπορεί να την κάνει κάπως απόμακρη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved