Σταύρος Σβήγκος: «Ναι έκανα χρήση κάποιων ουσιών»
Showbiz

Σταύρος Σβήγκος: «Ναι έκανα χρήση κάποιων ουσιών»

Ο Σταύρος Σβήγκος αποκαλύπτει ότι έχει κάνει χρήση ουσιών και μιλά για τα ναρκωτικά!

Όταν είσαι νέος ηθοποιός, είναι ευκολότερο να «καβαλήσεις το καλάμι», να «ξεφύγεις», λόγω της υπερβολικής έντασης που προκαλεί η δημοσιότητα, να βρεθείς επιρρεπής σε ουσίες, αλκοόλ;
«Βεβαίως κι έχω δοκιμάσει ουσίες, έχω πιει αλκοόλ, έχω μεθύσει και πριν γίνω ηθοποιός. Δεν περίμενα να γίνω ηθοποιός για να τα κάνω όλα αυτά. Ο κάθε νέος μπορεί να βρεθεί απέναντι σε όλα αυτά. Το πιο εύκολο πράγμα για να βρεθείς δίπλα σε ουσίες είναι ο στρατός. Εκεί είδα τις περισσότερες ουσίες στη ζωή μου, μέσα στο στρατό» είπε ο ηθοποιός.
Έκανε χρήση κάποιων ουσιών μέσα στο στρατό; «Ναι, έκανα χρήση κάποιων ουσιών, κάποιων άλλων όχι. Εκεί είναι πολύ πιο εύκολο. Παντού είναι εύκολο, τις ουσίες τις βρίσκεις παντού. Απαγορεύονται γι' αυτόν το λόγο, για να τις θέλεις. Η κυβέρνηση και το σύστημα παίζουν πολύ έξυπνο επικοινωνιακό, στημένο και καταναλωτικό παιχνίδι περί των ουσιών. Μιλάμε για ένα πολύ καλοστημένο παιχνίδι πολλών ανθρώπων, καθαρά για κέρδη και για διαχείριση ανθρώπων. Δεν θεωρώ κακά τα ναρκωτικά. Αν υπήρχαν σε νοσοκομεία και έλεγε κάποιος: «θέλω να δω πώς είναι να παίρνεις ηρωίνη» και δύο γιατροί σου έλεγαν: «Κάτσε και ηρέμησε, θα σου περάσουμε μέσα σου ηρωίνη», δεν θα υπήρχε κανένας ο οποίος θα ήταν χρήστης που να τη ζητάει πιο πολύ απ' όλα, όπως έχουν καταντήσει τώρα....» Και πρόσθέτει: «θα ήταν κάτι μη απαγορευμένο και διαθέσιμο. Σου λέω για τον τρόπο τον οποίο πλασάρονται τα ναρκωτικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved