Σοφία Τσίπα: «Μόνος σου φτιάχνεις τα περιθώρια και τις αποστάσεις»
Showbiz

Σοφία Τσίπα: «Μόνος σου φτιάχνεις τα περιθώρια και τις αποστάσεις»

Παλαιότερα οι παρουσιαστές αμείβονταν με παχυλούς μισθούς. Υπάρχουν στιγμές που λέει «Γιατί να μην είναι έτσι και σήμερα»;

«Φυσικά και το λέω. Το χρήμα δεν είναι αμελητέο στη ζωή μας. Όποιος πει ότι δεν θα ήθελε να αμείβεται πολύ καλά για τη δουλειά του είναι προφανές ότι λέει ψέματα. Το χρήμα είναι κινητήριος δύναμη. Δεν είναι όμως η μόνη. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορούν να ερεθίσουν το μυαλό και την ψυχή σου. Πολύ πιο δυνατά και πιο ουσιαστικά. Αν δεν έχεις τρέλα για αυτήν τη δουλειά, ακόμη και όλα τα λεφτά του κόσμου να σου προσφέρουν δεν θα την κάνεις καλά» τόνισε στο ΟΚ η Σοφία Τσίπα.
-Πώς παρακολουθείτε το σύγχρονο ελληνικό lifestyle;
«Ούτε το παρακολουθώ ιδιαίτερα ούτε με παρακολουθεί κι αυτό. Είμαστε μακριά κι αγαπημένοι. Το lifestyle έχει ενδιαφέρον όταν έχει style. Αλλά τις περισσότερες φορές δεν έχει. Γι' αυτό είναι βαρετό.»
- Είστε προετοιμασμένη στην περίπτωση που τα lifestyle περιοδικά αρχίζουν να ασχολούνται και με στιγμές της προσωπικής σας ζωής;
«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προετοιμαστώ για κάτι. Έχω την εντύπωση ότι τα σοβαρά lifestyle περιοδικά καταλαμβάνουν το χώρο που εσύ επιτρέπεις να τους δώσεις. Άρα η απόφαση του καθενός θεωρώ πως είναι συνειδητή αναφορικά με αυτή την κατεύθυνση. Μόνος σου φτιάχνεις τα περιθώρια και τις αποστάσεις. Δεν μπορείς τη μια να καλείς τους φωτογράφους για να σε απαθανατίσουν και μετά να το παίζεις βαρύ πεπόνι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved