Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Δεν έχω κανένα κοινό με την Καινούργιου»
Showbiz

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Δεν έχω κανένα κοινό με την Καινούργιου»

Για όλα όσα είχε πει για την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και τις δήλωση που είχε κάνει ότι «η γενιά των δημοσιογράφων του Λιάγκα έχει καταστρέφει τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα», σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ένας δημοσιογράφος της ενημέρωσης μάλλον δεν θα μιλούσε ποτέ για την Κατερίνα Καινούργιου. «Στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου «απασφάλισα». Εκεί άρχισα να ρίχνω κατά ριπάς εξαιτίας της γλωσσικής ευαισθησίας μου. Γύρισε και με είπε «αγενή, αδαή και απαράδεκτο».
Αν τη δείτε, θα της μιλήσετε; «Δεν έχω κανένα κοινό μαζί της. Πορτοκάλι εγώ, μήλο εκείνη. Το είδος αυτό δεν υπηρετεί τίποτα χρήσιμο. Η χρησιμότητα του ανθρώπου στη ζωή με απασχολεί βαθιά»
Τι ακριβώς εννοούσατε με τη δήλωση σας «η γενιά των δημοσιογράφων του Λιάγκα έχει καταστρέφει τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα»;
Η δική μου γενιά υποαμείβεται επειδή έχει υπεραμειφθεί η προηγούμενη γενιά. Δημοσιογράφος εν ενεργεία κέρδιζε 60.000 ευρώ το μήνα για να βγαίνει σε παράθυρο βραδινού δελτίου. Με τον Γιώργο Λιάγκα μιλήσαμε. Καταλάβαμε ότι δεν μας χωρίζει τίποτα. Εξάλλου εκείνος έκανε την εξυπνότερη κίνηση. Έφυγε από την ενημέρωση την πιο σωστή ώρα».
Ήταν αφοπλιστική η παρουσία σας στο «Πρωινό»...
«Σίγουρα. Δεν το έκανα για λόγους τακτικής. Με κάλεσαν. Δεν είχα λόγο να αισθανθώ υποδεής. Ευτυχώς το μυαλό μου λειτουργεί και διαθέτω την απαιτούμενη γλωσσική ευχέρεια. Επίσης δεν έχω «άπλυτα». Προέκυψε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Γιώργο και τη Φαιή. Η Φαίη είναι βαρόμετρο. Είναι καταλύτης σε αυτή την εκπομπή. Είναι απίστευτη γυναίκα», καταλήγει μιλώντας στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved