Τέρης Χρυσός: «Έπειτα από ένα έμφραγμα  που έπαθα, ήμουν αποκομμένος από  παντού»
Showbiz

Τέρης Χρυσός: «Έπειτα από ένα έμφραγμα που έπαθα, ήμουν αποκομμένος από παντού»

Για την περιπέτεια της υγείας του, όταν μετά από ένα σοκαριστικό περιστατικό, έπαθε έμφραγμα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τέρης Χρυσός.

«Δεν σας κρύβω ότι για 3-4 χρόνια, έπειτα από ένα έμφραγμα που έπαθα, ήμουν αποκομμένος από παντού. Σήμερα νιώθω γεμάτος ενέργεια. Εχω να προσφέρω ακόμη πολλά πράγματα. Φτάνει να μου δώσουν βήμα», λέει στο περιοδικό Εγώ. Το έμφραγμα που υπεστήκατε οφειλόταν και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε; «Πιέστηκα πολύ από ένα γεγονός το οποίο ίσως ευθύνεται ως ένα βαθμό για το έμφραγμα. Επειδή παίρνω τιμητική σύνταξη, μου έκοψαν αυτήν του ΙΚΑ, ήταν 600 ευρώ καθαρά. Αυτά τα λεφτά τα έχω ανάγκη, επειδή όλα αυτά τα χρόνια δεν εργαζόμουν. Με 750 ευρώ δεν μπορείς να ζήσεις αξιοπρεπώς. Εάν δεν είχα το θέατρο φέτος, δεν σας κρύβω ότι θα αντιμετώπιζα μεγάλο πρόβλημα. Όλη αυτή την κατάσταση ήρθε να επιβαρύνει και το γεγονός ότι έπεσα θύμα κλοπής πριν από πέντε χρόνια»
Τι ακριβώς συνέβη;
«Ήμουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και περίμενα ταξί, έχοντας την τσάντα μου κρεμασμένη στον ώμο. Ξαφνικά πέρασε κάποιος με μηχανάκι, με έριξε κάτω και μου άρπαξε την τσάντα. Μέσα ήταν το πορτοφόλι μου και πέντε πιστωτικές κάρτες με τα ΡΙΝ τους, καθώς -βλακωδώς είναι η αλήθεια- τα είχα μαζί. Μέσα σε μία ώρα μου είχαν πάρει 10.000 ευρώ. Την επόμενη ημέρα έπαθα έμφραγμα και χρειάστηκε να κάνω «μπαλονάκι». Έπειτα από αυτή την περιπέτεια, έπεσα σε κατάθλιψη. Εκείνη την περίοδο ένιωθα τελείως ξεχασμένος», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved