Ο ομαδικός βιασμός της Πάμελα Άντερσον, η βάφτιση των διδύμων της Καλομοίρας και το πρόβλημα υγείας του γιου της Χρονοπούλου
Showbiz

Ο ομαδικός βιασμός της Πάμελα Άντερσον, η βάφτιση των διδύμων της Καλομοίρας και το πρόβλημα υγείας του γιου της Χρονοπούλου

Όλα όσα έγιναν την εβδομάδα που μας πέρασε και συζητήθηκαν περισσότερο.


Συγκλονίζει η είδηση του ομαδικού βιασμού της Pamela Anderson από επτά άτομα! Με το στόμα ανοιχτό είναι διεθνώς ο καλλιτεχνικός –και όχι μόνο- κόσμος από την αποκάλυψη των βιασμών της ηθοποιού.

Η Καλομοίρα βάφτισε τους γιους της! Συγκινημένη αλλά και πολύ ευτυχισμένη βάφτισε χθες τα δίδυμα της. Δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο!

Η Νένα Χρονοπούλου για πρώτη φορά μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της, Χρήστος. Η ηθοποιός έχει αφιερώσει όλο της τον χρόνο στον μικρό και για την περιπέτεια της υγείας του γιου της.

Άδοξο τέλος θα έχει σύντομα το «Κάτω Παρτάλι»! Παρ' όλο που πήρε το πράσινο φως για νέα επεισόδια του χρόνου, το αγαπημένο σίριαλ πρόκειται να μας αποχαιρετήσει με το τελευταίο επεισόδιό του στις 2 Ιουνίου ενώ δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δούμε νέες περιπέτειες των ηρώων του πριν από τον ερχόμενο Φεβρουάριο, δηλαδή οκτώ μήνες από τώρα.

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του πρωταγωνιστής του «Καλημέρα Ζωή». Ο Σωτήρης Βάγιας «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή. Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από ένα ζευγάρι που μένει κοντά στο σημείο που είχε παρκάρει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved