Σια Κοσκινά: «Δεν είχαμε ποτέ οικονομική άνεση και πάντοτε έπρεπε να δουλεύω»
Showbiz

Σια Κοσκινά: «Δεν είχαμε ποτέ οικονομική άνεση και πάντοτε έπρεπε να δουλεύω»

Η συμμετοχή της στο YFSF, οι παίκτες που ξεχώρισε και θεωρεί ότι θα είναι στην τριάδα του τελικού, οι πολέμιοι της, αλλά και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία της.

Η coach του δημοφιλούς σόου Σία Κοσκινά μιλά για όλα.
Με ποιον παίκτη έχεις δεθεί περισσότερο;
«Προσωπικά προσπαθώ να μη δένομαι με τους παίκτες. Παρ' ότι τους αγαπώ όλους και συμπάσχω σε κάθε μεταμόρφωση που κάνουν, βλέπω τις αμφιβολίες την αμηχανία στα μάτια τους για το αν θα τα καταφέρουν, είμαι τόσο κοντά όσο χρειάζεται...»
Ποιος πιστεύεις ότι θα είναι ο νικητής;
«Είναι γεγονός ότι οι ηθοποιοί με καλή φωνή είναι σαφέστατα πιο δυνατοί κρίκοι από άλλους»
Άρα οι Άρης Πλασκασοβπης, Λευτέρης Ελευ¬θερίου και Παντελής Καναράκης αποτελούν την τριάδα σου;
«Θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατοί. Βεβαίως μεγάλη έκπληξη αποτελούν και οι Κώ¬στας Δόξας και Γιάννης Σαββιδάκης. Ευτυχώς δεν υπάρχουν μονομαχίες και γίνεται πολύ ήπια όλο το παιχνίδι, γιατί απώτερος σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός του παιχνιδιού. Θεωρώ πως οι άνθρωποι με χιούμορ, υποκριτικές ικανότητες και φωνή είναι οι δυνατότεροι»

Επί είκοσι χρόνια είσαι ηθοποιός. Δέχτηκες πόλεμο στην πορεία σου;
«Ακόμη και αν δέχτηκα πόλεμο και ανταγωνι¬στικές συμπεριφορές από τους ανθρώπους, προσπαθώ να τους ξεχάσω όπως επίσης και το γεγονός»
Είναι εύκολο αυτό;
«Για μένα είναι πολύ εύκολο. Έχω μάθει να κρατάω μόνο τα καλά στη ζωή και να μαθαίνω από τα λάθη μου. Μόνο να με προχωρήσουν μπορούν οι εχθροί μου και οι ανταγωνιστές μου. Οπότε έτσι τους αντιμετωπίζω και πολύ εύκολα μπορώ να ξεχάσω ό,τι αρνητικό συμβαίνει»
Πέρασες δύσκολα οικονομικά στην πορεία σου;
«Πάντα ήμουν δύσκολα οικονομικά, γιατί κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη και ήρθα σε μια πόλη που δε γνώριζα, την Αθήνα, έπειτα από τις σπουδές μου στο Λονδίνο, χωρίς χρήματα. Κατάγομαι από πολυμελή οικογένεια. Δεν είχαμε ποτέ οικονομική άνεση και πάντοτε έπρεπε να δουλεύω για να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Στην Αγγλία θυμάμαι υπήρξε περίοδος που είχα μία λίρα για να περάσω μία εβδομάδα», αποκαλύπτει στο Super tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved