Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν μπορώ να σιωπήσω. Και δεν θέλω! Δεν πρέπει»
Showbiz

Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν μπορώ να σιωπήσω. Και δεν θέλω! Δεν πρέπει»

Την απόφασή του να συνεχίσει να λέει την αλήθεια και τα πράγματα με το όνομά του αποκαλύπτει για ακόμη μία φορά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Όταν ο δημοσιογράφος κάνει την επισήμανση πως πάντα ήταν βιτριολικός, αλλά τα τελευταία χρόνια έγινε ακόμα πιο έντονος και ήρθαν τα πυρά οπότε και βίωσε έναν προσωπικό πόλεμο, ο μεγάλος δημιουργός απαντά στη real: «Τα πυρά ήταν πράγματι αμέτρητα και ένιωσα πολλές φορές πεδίο βολής. Όμως, δεν μπορώ να σιωπήσω. Και δεν θέλω! Δεν πρέπει! Τα λέω έξω από τα δόντια, γιατί δεν αντέχω να σιωπώ σε όλη αυτή την αλητεία που ζούμε και που μας οδήγησε στον γκρεμό. Όταν βγήκα στην Επίδαυρο να παίξω τον Δικαιόπολη στους «Αχαρνής» και έλεγα την ατάκα «αυτό που ζούμε είναι πόλεμος», το ένιωθα βαθιά μέσα μου. Είχε αρχίσει ο πόλεμος και ενοχλήθηκαν πολλοί, που μου έβαλαν άγριες τρικλοποδιές».

Υπήρξε κάποια στιγμή που σε έκαναν να πτοηθείς;

«Υπήρξαν στιγμές που έπεσα, που... μάσησα, αλλά ήρθαν οι πέντε - έξι καλοί μου φίλοι και με ενθάρρυναν. «Μη μασάς, μην τους κάνεις τη χάρη. Θα περάσει». Και σηκώθηκα πάλι όρθιος. Και δεν μάσησα, δεν τους έκανα και δεν θα τους την κάνω τη χάρη. Γιατί ο κόσμος απαιτεί από εμένα να εκφράζω την αλήθεια, τον πόνο, την οργή του. Τέλειωνε η παράσταση στο «Κακογιάννης», το «Όταν έχω εσένα» που κάναμε φέτος, και φώναζαν «σε ευχαριστούμε» με δάκρυα στα μάτια... Μου έσφιγγαν τα χέρια στα καμαρίνια, με αγκάλιαζαν. Δεν μπορώ να τους προδώσω, όπως δεν μπορώ να προδώσω τον Σταμάτη. Ξέρω ότι ενοχλώ πολλούς, ότι είμαι επικίνδυνος για περισσότερους, αλλά δεν θα κάνω πίσω, όσο και πιο έντονα να με πολεμήσουν. Δεν φοβάμαι»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved