Κώστας Δόξας: «Ήταν δώρα που η πτώση και η αποχή από το τραγούδι ήρθαν σε νεαρή ηλικία»
Showbiz

Κώστας Δόξας: «Ήταν δώρα που η πτώση και η αποχή από το τραγούδι ήρθαν σε νεαρή ηλικία»

Ο Κώστας Δόξας σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τι του συνέβη και μετά την μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Κλέφτης έρωτας» εκείνος χάθηκε από το προσκήνιο.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Down Town της Κύπρου» για την πτώση και την αποχή του από τη μουσική.

Στο παρελθόν είχες κάνει τεράστια επιτυχία με το κομμάτι «Κλέφτης έρωτας», όμως μετά υπήρξε μεγάλο διάστημα σιωπής. Τι συνέβη;

Αυτό έγινε διότι δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την τόσο μεγάλη επιτυχία. Δεν την «είδα», ούτε την ψώνισα, ούτε καβάλησα κανένα καλάμι. Απλά δεν ήξερα ούτε ποιος ήμουν, ούτε τι ήθελα να κάνω ακόμα καλλιτεχνικά και ρεπερτοριακά. Όχι ότι τώρα ξέρω. Τότε, λοιπόν, αγχώθηκα πάρα πολύ, δεν ήξερα τι να κάνω... Το μόνο λάθος μου ήταν ότι θεώρησα, έχοντας πια στο ενεργητικό μου μία τόσο μεγάλη επιτυχία, πως έχω μπει πια κι εγώ στον δρόμο μου. Πως αυτό ήταν και δεν αλλάζει. Τι λάθος!

Επαναπαύτηκες;

Ναι, αυτό έκανα! Είπα «τώρα θα παίξω μπάλα κι εγώ» κι εκεί την «πάτησα». Αποδείχτηκε πως ήταν εφήμερο -και ευτυχώς δηλαδή- γιατί τα καλύτερα ήρθαν μετά τον «έρωτα κλέφτη». Το γεγονός ότι ήρθε η πτώση και η αποχή, ήταν ένα σπουδαίο μάθημα, το οποίο το πήρα σε νεαρή ηλικία. Ήταν δώρο. Κι έτσι βρήκα τη δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου, παραμένοντας στον χώρο, κάνοντας φωνητικά σε όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες και παλεύοντας για να μπορέσω να επιβιώσω μέσα από αυτή τη δουλειά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved