Λίλη Τσεσματζόγλου: «Επειδή λείπω πάρα πολύ, όταν μπαίνω στο σπίτι η τηλεόραση δεν ανοίγει»
Showbiz

Λίλη Τσεσματζόγλου: «Επειδή λείπω πάρα πολύ, όταν μπαίνω στο σπίτι η τηλεόραση δεν ανοίγει»

Για την συνέχεια της σειράς «Κλεμμένα όνειρα», αν επηρεάζεται από τις έντονες σκηνές αλλά και τι είναι αυτό που παρακολουθεί στην τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Λίλη Τσεσματζόγλου.


Είχες την περιέργεια να διαβάζεις τα επόμενα επεισόδια για να μάθεις τι θα συνέβαινε στη Βίκυ; «Όχι πάντα, το άφηνα λίγο να έρχεται μόνο του. Είναι ωραίο να το έχεις σε ένα βαθμό σαν έκπληξη»
Σε επηρεάζουν οι έντονες συναισθηματικά σκηνές; «Ναι, δεν γίνεται αλλιώς. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά εμένα, δεν μπορώ να παίξω με άλλον τρόπο. Εξαρτάται, βέβαια, πάντα κι από τη σκηνή και τη συνθήκη. Δεν, μπορείς πάντα να βουτήξεις 100%, γιατί θα τρελαθείς. Ακόμη κι αν δεν το κάνεις, όμως, επί της ουσίας δίνεις δικά σου πράγματα»
Πόσο έτοιμη θα ήσουν με μια πρόταση που θα αφορούσε μια καθημερινή σειρά και ένα εξίσου φορτωμένο πρόγραμμα; «Αρκετά. Γιατί θέλω να δουλέψω και να είμαι μέσα στη δουλειά και, καλώς ή κακώς, δεν έχω την πολυτέλεια να λέω πολλά όχι. Ναι, έχω κουραστεί πάρα πολύ, όπως όλοι μας, αλλά θέλω να δουλέψω»
Τι βλέπεις στην τηλεόραση; «Ειδικά φέτος σχεδόν τίποτα. Επειδή λείπω πάρα πολύ, όταν μπαίνω στο σπίτι η τηλεόραση δεν ανοίγει. Ξέρω, βέβαια, σε γενικές γραμμές τι παίζεται στα κανάλια, αλλά μέσα στο σπίτι θα ήθελα να μην υπάρχει, κυρίως λόγω του παιδιού. Θέλω με το παιδί μου να κάνω άλλα πράγματα. Είμαι πολύ του έξω, της βόλτας και του να κάνουμε χειροτεχνίες με τον Φίλιππο», καταλήγει μιλώντας στο περιοδικό 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved