Χριστίνα Πολίτη: «Δημιούργησα αρκετές φίλιες μέσα στο JU2S»
Showbiz

Χριστίνα Πολίτη: «Δημιούργησα αρκετές φίλιες μέσα στο JU2S»

Για την συνεργασία της με τον Στέλιο Διονυσίου, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο J2US, τον ανταγωνισμό στο παιχνίδι αλλά και αν δημιούργησε φιλίες μέσα στο σόου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Χριστίνα Πολίτη.


Πώς ήταν η συνεργασία σου με τον Στέλιο Διονυσίου; «Άψογη, και νομίζω φάνηκε. Μπορώ να πω με σιγουριά πως το βραβείο χημείας θα το κερδίζαμε - μετά την Αντιγόνη και τον Δημήτρη φυσικά, που είναι κανονικό ζευγάρι. Ο Στέλιος είναι ο πιο καλός, γλυκός, ευγενικός και ταλαντούχος άνθρωπος, με πραγματικές αρχές και τρόπους. Είναι τζέντλεμαν»
Σε ποιο σημείο του «J2US» δυσκολεύτηκες περισσότερο; «Πάντα εκεί που περιμέναμε πίσω στα παρασκήνια να τελειώσει το σόου, να περάσουμε στην αποχώρηση κλπ. Είναι λίγο ψυχοφθόρα αυτή η διαδικασία γιατί το βλέπεις και από μέσα ως παρατηρητής»
Υπήρχε ανταγωνισμός ανάμεσα στα ζευγάρια; «Κανένας απολύτως. Συναγωνισμός αξιοπρεπέστατος και μία μεγάλη παρέα που έκανε σωστές παρατηρήσεις και βοηθούσε ο ένας τον άλλον. Ειλικρινά, το λέω αυτό και το έχω πει πολλές φορές. Τα παιδιά είναι ένας κι ένας»
Δημιούργησες φιλίες μέσα από το «J2US»; «Ναι, και αρκετές μάλιστα. Και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σταθώ ή να βοηθήσω τα παιδιά, που αξίζουν όλα», λέει η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved