Μαλού Κυριακοπούλου: «Την επαφή μου με τη μουσική δεν την έχασα ποτέ»
Showbiz

Μαλού Κυριακοπούλου: «Την επαφή μου με τη μουσική δεν την έχασα ποτέ»

Γιατί χάθηκε μετά το Greek Idol η Μαλού Κυριακοπούλου;

«Μετά το Greek Idol και την αναγκαστική έκθεση εξαιτίας του παιχνιδιού, μπορεί να νομίσατε ότι με χάσατε λίγο, αλλά την επαφή μου με τη μουσική δεν την έχασα ποτέ. Ούτε μία μέρα! Όλον αυτό τον καιρό δουλεύω ασταμάτητα. Στην αρχή ήμουν στο σχήμα του Αντώνη Ρέμου, ύστερα σε αυτό του Γιώργου Μαζωνάκη, στο οποίο συμμετέχω και τώρα, ενώ παράλληλα, όποτε μπορώ, κάνω live με τη δική μου μπάντα και τραγουδάω ένα άλλο ρεπερτόριο. Είμαι τραγουδίστρια και κυνηγάω τη δουλειά μου, όχι όμως την προβολή χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ή μουσική αφορμή. Αυτόν το δρόμο έχουμε αποφασίσει να ακολουθήσουμε με την εταιρεία μου, γι' αυτό και δεν κάναμε κάτι επιπόλαιο τόσο καιρό, μόνο και μόνο για να μην ξεχαστώ. Ψάχναμε να βρούμε το κατάλληλο τραγούδι και να που τώρα έχω το «Μια φορά στο τόσο», το οποίο και εγώ και ο κόσμος αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή» τόνισε στο People.
-Αν σου έλεγα σήμερα να λάβεις μέρος σε ένα talent show, όπως το The Voice, θα πήγαινες;
«Είμαι ένα παιδί από talent show. Καλώς ή κακώς, από εκεί ξεκίνησα, μου έδωσε πρόσβαση στη μουσική βιομηχανία, οπότε την υπερασπίζομαι και την αγαπώ ακόμα εκείνη την απόφασή μου. Αν ερχόμουν και τώρα πάλι από την Καλαμάτα, με στόχο να ασχοληθώ σοβαρά με τη μουσική, ναι, θα ξαναπήγαινα.»
-Πώς έγινε η γνωριμία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει το νέο σου τραγούδι;
«Το τραγούδι από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το ζήτησε για μένα η εταιρεία μας –είμαστε στην ίδια– και χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι δέχτηκε να το κάνει. Όταν πήγα δε στο στούντιο να το τραγουδήσω και άκουσα την απίστευτη μελωδία που είχε γράψει για μένα, αλλά και τους υπέροχους στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, σχεδόν έβαλα τα κλάματα από τη χαρά μου. Ξέρετε, είχα τόσο άγχος πριν κυκλοφορήσει, αν θα του αρέσει ο τρόπος που το είπα και αν ο κόσμος θα αγαπήσει με τη δική μου φωνή ένα τόσο ωραίο τραγούδι από τα χέρια ενός δημιουργού σαν τον Μιχάλη, αλλά τώρα όλα καλά. Είμαι περήφανη.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved