Σαββιδάκης: «Όταν δεν λες στα Μέσα πώς κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου δεν σημαίνει ότι δεν έχεις χιούμορ»
Showbiz

Σαββιδάκης: «Όταν δεν λες στα Μέσα πώς κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου δεν σημαίνει ότι δεν έχεις χιούμορ»

Τις μεταμορφώσεις τις «είχε» και πριν από το «Familiar» ο Γιάννης Σαββιδάκης;

«Στην... προ «Familiar» εποχή το είχα με τις φωνητικές μιμήσεις. Ξέρεις, έκανα διάφορες χαρακτηριστικές φωνές έτσι για πλάκα με τους φίλους, όπως κάνουμε όλοι μας. Όμως όχι, με τις μεταμορφώσεις δεν το είχα. Όλο αυτό το απέκτησα τώρα, με το σόου (γέλια)» τόνισε στο TV Έθνος.
-Άρα η πρόταση του ΑΝΤ1 για το σόου ήταν μια μεγάλη έκπληξη...
«Ήταν μια πρόταση από το πουθενά! Ήταν μια πρόταση που ούτε μπορούσα να το φανταστώ πως θα υπήρχε περίπτωση κάποια στιγμή να δεχθώ.»
-Επειδή είσαι χαμηλών τόνων άνθρωπος, δύσκολα μπορούσε κανείς να φανταστεί πως μπορείς να τσαλακωθείς τόσο πολύ.
«Όταν είσαι πιο χαμηλών τόνων και πιο... ήσυχος, και όταν δεν συνηθίζεις να χρησιμοποιείς τα Μέσα για να λες ακόμα και το πώς κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου προκειμένου να γίνεται χαβαλές και να βρίσκεσαι διαρκώς στο προσκήνιο, δεν πάει να πει πως δεν είσαι ενδιαφέρων ή πως δεν έχεις χιούμορ στη ζωή σου.»
-O τρόπος με τον οποίο λειτουργούν ώρες ώρες τα Μέσα και το star system είναι αδυσώπητος;
«Όχι, δεν είναι απλώς αδυσώπητος, είναι κανιβαλιστικός και προσωπικά ουδέποτε ήμουν διατεθειμένος, και ούτε φυσικά τώρα είμαι, να ξεπουλήσω τη ζωή μου, την οικογένειά μου, εμένα, για να βρίσκομαι διαρκώς στο προσκήνιο και στα πρωτοσέλιδα. Για παράδειγμα, μου έχουν ζητήσει πολλές φορές να φωτογραφηθώ με την οικογένειά μου "κάτι που μου το ζήτησαν και τώρα με το «Familiar»", αλλά δεν το έκανα. Για ποιον λόγο να κρεμάσω στα μανταλάκια τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved