Απόστολος Γκλέτσος: «Όποιος δεν με πιστεύει, ας δει τον τραπεζικό μου λογαριασμό»
Showbiz

Απόστολος Γκλέτσος: «Όποιος δεν με πιστεύει, ας δει τον τραπεζικό μου λογαριασμό»

Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος έδινε μάχη για τα διόδια παίζοντας με τους αρμόδιους ακόμη και ξύλο, οι κακοπροαίρετοι είχαν σχολιάσει: «Ηθοποιός είναι, σόου κάνει».

«Ε, και; H επικοινωνία, ανάμεσα στ' άλλα, προϋποθέτει σόου, ψυχολογία, συναίσθημα, φόβο, θυμό κ.λπ. Και να σου πω κάτι; Oλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ο Γκλέτσος έδωσε σόου, αλλά εντέλει πέτυχε αυτό που ήθελε για το καλό των συντοπιτών του, ενώ σε άλλα 10 σημεία στην Ελλάδα που υπάρχει το ίδιο θέμα το πρόβλημα παραμένει» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Άνθρωποι που σε συναναστρέφονται καθημερινά, πάντως, ισχυρίζονται ότι είσαι ο δήμαρχος της διπλανής πόρτας.
«Αυτό μ' αρέσει κι έτσι είμαι. Τι δηλαδή; Θα έπρεπε να είμαι ψαράκι σε γυάλα, όπως είναι οι περισσότεροι; Eμένα μου αρέσει να είμαι μες στον κόσμο, να ανταλλάσσω απόψεις, να διαφωνώ κι όποτε χρειάζεται να παίζω ακόμη και μπουνιές. Στο κάτω-κάτω για το καλό του τόπου μου είναι και όχι για το προσωπικό μου συμφέρον. Το προσωπικό μου συμφέρον το έχω χε...»
- Ο Γκλέτσος με την ίδια οικονομική κατάσταση που μπήκε στον δήμο με την ίδια θα βγει;
«Κάθε άλλο. Και όποιος δεν με πιστεύει, ας δει τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Μπήκε με κάποια χρήματα που κέρδισε από τη δουλειά του και βρίσκεται σήμερα με 20% λιγότερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved