Χολίδης-Λιάγκας: Νέα κόντρα στη showbiz
Showbiz

Χολίδης-Λιάγκας: Νέα κόντρα στη showbiz

Ενοχλήθηκε ο Χρήστος Χολίδης με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος αν και είπε ότι τον θεωρεί μάγκα, εξέφρασε την ένστασή του για τη δήλωσή του: "Δεν πουλάω τις σχέσεις μου";

Και στο Πρωινό ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην περσινή πρεμιέρα της εκπομπής ΟΛΑ Τρέλα, όπου πήγε για να κάνει έκπληξη στη Δούκισσα Νομικού.
Ο τραγουδιστής φανερά ενοχλημένος απάντησε στο περιοδικό ΟΚ: «Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι σε ορισμένες εκπομπές στήνονται λαϊκά δικαστήρια. Αν δεν μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή, θα βγουν και θα πουν ότι την "έχεις δει". Αν μιλήσεις, θα πουν ότι πουλάς τη σχέση σου. Ας αποφασίσουν επιτέλους τι θέλουν να κάνουμε. Δέχομαι ότι έκανα αρκετά λάθη στην προηγούμενή μου σχέση και ειδικά ως προς τον τρόπο που τη διαχειρίστηκα. Αλλά μίλησα ανοιχτά, γιατί το ένιωσα και γιατί αισθάνθηκα άνετα με τους δημοσιογράφους που μου έπαιρναν συνέντευξη. Από εκεί και πέρα, τι είχα να κερδίσω από αυτό για να ισχυρίζονται κάποιοι ότι πούλησα τη σχέση μου; Θα έρθει περισσότερος κόσμος να με δει στα μαγαζιά, ή θα πουλήσω περισσότερα CDs, επειδή είχα σχέση με το Χ κορίτσι; Τι πιστεύουν δηλαδή; Ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο; Ή ότι ο ιδιοκτήτης ενός κέντρου θα σου πει να τραγουδάς στο μαγαζί του επειδή τα έχεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ; Όσα χρόνια είμαι σε αυτόν τον χώρο κάνω τη δουλειά μου με σοβαρότητα και δεν θα βρεθεί ούτε ένας να πει για μένα ότι έχω μπλεχτεί σε ίντριγκες ή κουτσομπολιά. Επαναλαμβάνω ότι ίσως έκανα λάθη, αλλά δεν πούλησα τη σχέση μου. Άνοιξα την καρδιά μου. Δεν έκανα κάτι με πονηριά. Με ενοχλεί να με κρίνουν κατά τέτοιο τρόπο, όταν μάλιστα δεν είμαι μπροστά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved