Στεφανία Γουλιώτη: «Παράσταση με "διέλυσε" ψυχικά και σωματικά»
Showbiz

Στεφανία Γουλιώτη: «Παράσταση με "διέλυσε" ψυχικά και σωματικά»

Η Στεφανία Γουλιώτη μιλά για την παράσταση που την «διέλυσε».

«Σημαντική στιγμή της καριέρας μου θεωρώ την παράσταση που με "διέλυσε" ψυχικά και σωματικά την Ηλέκτρα του Πέτερ Στάιν. Κάθε "διάλυση" είναι πάντα για καλά Αγαπημένη μου δουλειά ήταν η Αντιγόνη με τον Βογιατζή. Πάλι δεν είχα περάσει ωραία, αλλά ήταν δημιουργικά. Μου έχει μείνει βαθιά αποτυπωμένη στην ψυχή. Τη χρυσή καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη, που κέρδισα το 2008, δεν τη φόρεσα ποτέ. Την είχα πάνω στην τηλεόραση και την έβλεπα κάθε μέρα» τόνισε στο ΟΚ.
Όσο για την σχέση της με την μόδα είπε: «Δεν ασχολούμαι πολύ, αλλά όταν τυχαίνει είναι κάτι που με απογειώνει. Η σχέση μου με πι μόδα είναι λίγο στην άκρη. Λάτρεψα το πράσινο φόρεμα που φορούσε η Κίρα Νάιτλι στην Εξιλέωση, Αυτό θέλω να φοράω στα Όσκαρ!».
Από τις λάσπες στις παγέτες: «Εμείς οι ηθοποιοί δεν μπορούμε να ντυθούμε τις Απόκριες Για παράδειγμα, στην Ηλέκτρα ήμουν μέσα σα5 λάσπες και στην Bossa Nova έβγαινα υπερπαραγωγή.»
Φόραγα ένα πολύ κοντό ασημί φόρεμα με παγέτες και μια μέρα οι μοδίστρες είχαν αφήσει όλες τις καρφίτσες μέσα στη φόδρα. Το φόρεσα και καταλαβαίνει η έγινε...».
Εναλλακτικό σέξυ: «Όταν βγαίνω, ντύνομαι αμαζονέ: κολάν, ριχτή μπλούζα και ψηλό τακούνι. Στα ρούχα του Δημήτρη Πέτρου μου αρέσει πολύ το ανδρόγυνο ύφος. Νομίζω πως μου ταιριάζει αυτό το στυλ και, όπως μου είπε ο ίδιος, όταν δοκίμασα το ρούχο του ήμουν alternative sexy. Ένιωσα πολύ μικρή όταν πήγα στο ατελιέ του, με την έννοια ότι δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά Βρέθηκα σε έναν κόσμο φαντασμαγορικό και αισθάνθηκα ότι πρέπει να φερθώ "κάπως". Ευτυχώς ο Δημήτρης ήταν πάρα πολύ καλοί και φιλικός».
Το νυφικό μου: «Θα ήθελα το νυφικό μου να έχει ψηλό γιακά και άνοιγμα ανάμεσα στο στήθος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved