Ποιος γνωστός ηθοποιός θα τρέξει στον υπερμαραθώνιο για μια οικολογική αντίδραση των πολιτών;
Showbiz

Ποιος γνωστός ηθοποιός θα τρέξει στον υπερμαραθώνιο για μια οικολογική αντίδραση των πολιτών;

Γνωστός ηθοποιός θα τρέξει θα τρέξει 240 χιλιόμετρα για τον αιγιαλό, ξεκινώντας από τον Ισθμό και τερματίζοντας στον Μαραθώνα.

Θα συμμετάσχει στον υπερμαραθώνιο με στόχο να συσπειρώσει τους πολίτες σε μια συντονισμένη οικολογική και ανεξάρτητη αντίδραση. Ο λόγος για τον Άγη Εμμανουηλίδη.
-Προπονείσαι για να τρέξεις 240 χλμ. Για ποιο λόγο; Ποια είναι η συγκεκριμένη διαδρομή σου;
«Πρόκειται για μια ακτιβιστική διαμαρτυρία απέναντι σε μια ακόμη μνημονιακή δέσμευση που έρχεται κατά την άποψή μου να επιβάλλει περιορισμό στην ανθρώπινη ελευθερία. Παρ 'όλο που πιστεύω πως τα πάντα είναι διχοτομημένα, στην περίπτωση αυτή θα αυτοαναιρεθώ. Ακόμα κι αν κατανοώ την πλευρά αυτών που υποστηρίζουν πως τα μνημόνια είναι ...ευλογία, η επιβολή τους με ψέματα και βία δεν είναι αποδεκτή και ανακινεί υποψίες» τόνισε στο mikrocosmos.
-Aπό πότε ξεκίνησες; Πώς σου γεννήθηκε η ιδέα;
«Ξεκίνησα εντατικά πρόσφατα .Βρίσκομαι στην τέταρτη εβδομάδα των προπονήσεων και το να είμαι έτοιμος στις 8 Ιουλίου χωρίς τραυματισμούς είναι το ίδιο δύσκολο εγχείρημα με το να καταφέρω να βγάλω τα 240 χιλιόμετρα της διαδρομής. Είμαι λάτρης του Μαραθωνίου και από το 1996 έχω τρέξει 11 φορές την κλασσική διαδρομή, 2 φορές το Μαραθώνιο της Πάτρας και μία της Ρόδου. Πριν μου δοθεί το ερέθισμα από το νομοσχέδιο και λίγο μετά το τέλος της παράστασης που συμμετείχα τη σεζόν που τελείωσε (Η Εκδοχή του Μπράουνινγκ), άρχισε να μεγαλώνει μέσα μου μια τάση φυγής η οποία άρχιζε να βρίσκει πάτημα στο να γίνω ένας Φόρεστ Γκαμπ "Into the Wild" και να ξεκινήσω με τα απολύτως απαραίτητα, χωρίς ούτε καν χρήματα και να κάνω το γύρο της Πελοποννήσου τρέχοντας...Τότε λοιπόν βγήκε το νομοσχέδιο και γεννήθηκε το «240 χιλιόμετρα για τον αιγιαλό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved