Το μαγιό της Τζούλιας, το πρώτο μπάνιο της σχεδόν ασαράντιστης Σκορδά, ο μυστικός γάμος και το διαζύγιο βόμβα
Showbiz

Το μαγιό της Τζούλιας, το πρώτο μπάνιο της σχεδόν ασαράντιστης Σκορδά, ο μυστικός γάμος και το διαζύγιο βόμβα

Και αυτή την εβδομάδα τα θέματα που μας απασχόλησαν ήταν πολλά και διάφορα.

Ξεκινάμε λοιπόν.
Δε θα πιστεύετε με τι μαγιό έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου το πρώτο της μπάνιο! Θυμάστε την Τζούλια Αλεξανδράτου στη Μύκονο που φορούσε τα σέξι μπικίνι της και έπαιρνε πόζες στην ξαπλώστρα ή μέσα στη θάλασσα; Ε, δείτε την εντελώς διαφορετική.

Δεν προλάβαμε να μάθουμε την σχέση της και παντρεύτηκε στην Μύκονο. Αυτό θα πει κεραυνοβόλος έρωτας! Δεν πάει πολύς καιρός που μάθαμε την σχέση της και τώρα μάθαμε ότι παντρεύτηκε κρυφά στην Μύκονο.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι αγνώριστος... Με αρκετά παραπανίσια κιλά, με μούσι και γυαλιά μυωπίας τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Η Σκορδά δεν πρόλαβε να σαραντίσει και έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Με αφορμή την εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη που γέννησε πριν δυο μήνες και βρέθηκε στο πάρτι του Madγια τα βραβεία, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο Πρωινό ότι η Φαίη έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Επιδημία χωρισμών: Και άλλο πασίγνωστο ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους στη σχέση του! Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας... χώρισαν. Πασίγνωστο ζευγάρι σόκαρε την showbiz με την απόφασή του να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Τι και αν πριν από μόλις λίγο καιρό εκείνη επιδείκνυε το μονόπετρό της με καμάρι στις κάμερες; Ήρθε η ώρα να το... επιστρέψει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved