Τα σχόλια της Ζαρίφη για την Καινούργιου, η εγκυμοσύνη της Δεληκούρα και οι αποκαλύψει για τους «Απαράδεκτους»!
Showbiz

Τα σχόλια της Ζαρίφη για την Καινούργιου, η εγκυμοσύνη της Δεληκούρα και οι αποκαλύψει για τους «Απαράδεκτους»!

Μπορεί οι θερμοκρασίες σιγά σιγά να ανεβαίνουν, όμως εσείς παραμένετε πιστοί στο ραντεβού μας!

Για αυτό κι εμείς σας παρουσιάσουμε την πεντάδα των top θεμάτων της εβδομάδας που μας πέρασε με πρώτο θέμα τις αποκαλύψεις για την σειρά «Οι απαράδεκτοι». Στο θρυλικό σίριαλ «Οι απαράδεκτοι», λοιπόν ο Ηλίας Ψινάκης γράφει τους διαλόγους του Βλάσση Μπονάτσου και του συγκατοίκου του Γιάννη Μπέζου. Σενάριο που βασίστηκε σε σκηνές από την δική του καθημερινότητα με τον Βλάσση Μπονάτσο, ο οποίος τότε είχε χωρίσει με την Αλίκη και φιλοξενούνταν στο σπίτι του Ηλία.
Αμέσως μετά σειρά έχει μια ακόμη εγκυμοσύνη από την showbiz! H Σύλβια Δεληκούρα είναι έγκυος και μάλιστα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Σε πρόσφατη έξοδο της μάλιστα επέλεξε να φορέσει μαύρα για να... «κόβουν» λίγο και να μην φαίνεται έντονα η κοιλίτσα της. Σκυτάλη παίρνει η Κατερίνα Ζαρίφη και οι απίστευτες ατάκες της για την πρόσφατη φωτογράφιση της Κατερίνας Καινούργιου. Της Κατερίνας της άρεσε τόσο πολύ η εικόνα που έβλεπε στο περιοδικό, όπου είπε: «Μήπως η Κατερίνα Καινούργιου είναι εξωγήινη, ασταλάκωτη... Πώς γίνεται να βουτάς και το μαλλί να είναι ατσαλάκωτο; Παιδιά το 1992 έγινα κουμπάρα και είχα λιγότερη μακιγιάζ» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια! Αμέσως μετά, δεν θα μπορούσε να λείπει, ένα ακόμη Χολιγουντιανό διαζύγιο. Δεν είναι άλλη από την Julia Roberts η οποία σύμφωνα με τα όσα ακούγονται τελευταία έχει γίνει αφόρητη καθώς την έχει τυφλώσει η ζήλεια της για τον σύζυγό της Danny Moder του οποίου ψάχνει συνεχώς το κινητό και το e mail και δεν τον αφήνει να πάρει ανάσα από την μανία της και την εμμονή της ότι δεν της είναι πιστός. Μπορεί κανένας από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει κάτι από τα παραπάνω όμως δεν τα έχουν διαψεύσει κιόλας με αποτέλεσμα να οργιάζουν οι φήμες περί χωρισμού.
Τέλος, έρχεται η Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της, Σάκη Μπουλά, χαμογέλασε ξανά. Πήγε για έναν καφέ με την καλή της φίλη, Κατερίνα Τσάβαλου και μαζί έβγαλαν και μια selfie με χαμόγελα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved