Τάμτα: «Στην Γεωργία οι τραγουδιστές δεν μπορούν να ζήσουν γιατί δεν πληρώνονται»
Showbiz

Τάμτα: «Στην Γεωργία οι τραγουδιστές δεν μπορούν να ζήσουν γιατί δεν πληρώνονται»

Πώς αποφάσισε η Τάμτα να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του «Χ-Factor» στη Γεωργία;

«Μου έγινε η πρόταση από την παραγωγή και το θεώρησα μια καλή επαγγελματική ευκαιρία. Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που ετοιμάζει τους νέους καλλιτέχνες και χαίρομαι πολύ που είμαι στην επιτροπή. Χαίρομαι, επίσης, που συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή στη χώρα μου» απάντησε στο Πρώτο Θέμα.
- Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σού έρχονται στο μυαλό εικόνες από την εποχή όπου συμμετείχες στο «Super Idol» του MEGA;
«Πολλές φορές με βοηθάει πολύ για να μπορώ να μπαίνω στην ψυχολογία των υποψηφίων. Πιστεύω ότι τους δίνω με ήρεμο και ευγενικό τρόπο τις συμβουλές μου για να βελτιωθούν τόσο φωνητικά όσο και στυλιστικά. Και φυσικά προσπαθώ να τους ανεβάσω την ψυχολογία.»
- Πώς είναι τα πράγματα στον καλλιτεχνικό χώρο στη Γεωργία;
«Είναι πολύ διαφορετικά απ' ό,τι εδώ. Το βασικότερο είναι ότι οι τραγουδιστές δεν μπορούν να ζήσουν από τη δουλειά τους γιατί δεν πληρώνονται. Ουσιαστικά είναι το χόμπι τους, αφού για να επιβιώσουν κάνουν κι άλλες δουλειές, όπως το να είναι παρουσιαστές ή οτιδήποτε άλλο. Στη Γεωργία δεν μπορείς να ζήσεις από το τραγούδι, είναι όμως το μέσο για να γίνεις γνωστός.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved