Αμαρυλλίς: «Έχω νιώσει τον Θεό κοντά μου σε δύσκολες καταστάσεις, προσεύχομαι πολύ»
Showbiz

Αμαρυλλίς: «Έχω νιώσει τον Θεό κοντά μου σε δύσκολες καταστάσεις, προσεύχομαι πολύ»

Η Αμαρυλλίς κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Είναι στάση ζωής αυτό;

«∆εν κρύβω κάτι, όμως από την άλλη δεν μου αρέσει να απασχολώ τον κόσμο με άσχετα πράγματα πέρα από τη δουλειά μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Το γεγονός ότι δεν φωτογραφήθηκες ποτέ με τον σύντροφό σου ήταν δική σου επιλογή; ∆εν θα σε βοηθούσε μια τέτοιου είδους προβολή;
«∆εν μπορώ να το γνωρίζω, αν και πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από το πώς συνηθίζεις να συμπεριφέρεσαι στα μέσα ενημέρωσης. Αν μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει συνέχεια να δίνεις στη δημοσιότητα όλο και κάτι παραπάνω. Από ένα σημείο και μετά χάνεται η μπάλα. Είμαι χαμηλών τόνων και έχω φτιάξει τον δικό μου κόσμο. Περνάω πολλές ώρες με τους φίλους μου, που είναι κυρίως εκτός καλλιτεχνικού χώρου, και δεν σπαταλιέμαι σε ανούσιες δημοσιοσχετίστικες καταστάσεις. Αφιερώνω πολύ χρόνο στους δικούς μου ανθρώπους και αυτό μου κάνει καλό.
- Είναι αλήθεια ότι σύντομα θα παντρευτείτε με τον σύντροφό σου, τον επιχειρηματία Κώστα Ματσίκα;
«Είμαστε μαζί 13 χρόνια, είναι συνειδητή επιλογή και των δύο να μένουμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βιώνουμε μια σχέση ζωής και έτσι σύντομα θα έρθει και το επόμενο βήμα. Ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά μας, αλλά δεν έχει προγραμματιστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έλλειψης χρόνου. Θα έρθει και η τελετή, όμως ουσιαστικά ζούμε ήδη σαν παντρεμένοι.»
- Ο σύντροφός σου σού έχει χαρίσει δαχτυλίδι, σου έχει κάνει επίσημη πρόταση γάμου;
«Το δαχτυλίδι μού το χάρισε ως δώρο γενεθλίων πριν από 4 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι πρόταση γάμου με την παραδοσιακή έννοια δεν έχει γίνει, αλλά ύστερα από τόσα χρόνια συμβίωσης και όταν κάνεις κοινά σχέδια με τον άλλο για το μέλλον, η πρόταση είναι αυτονόητη.»
- Είσαι παραδοσιακή γυναίκα;
«Κατά μία έννοια ναι, γι' αυτό και θέλω την ευλογία της Εκκλησίας στον γάμο μου, πιστεύω πολύ στον Θεό. Έχω νιώσει τον Θεό κοντά μου σε δύσκολες καταστάσεις, προσεύχομαι πολύ και νιώθω τη δύναμή του πολλές φορές δίπλα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved