Τάσος Ιορδανίδης: «Έχω βιώσει παταγώδη αποτυχία. Βρήκα δεύτερη δουλειά για να μη χρωστάω»
Showbiz

Τάσος Ιορδανίδης: «Έχω βιώσει παταγώδη αποτυχία. Βρήκα δεύτερη δουλειά για να μη χρωστάω»

Ο Τάσος Ιορδανίδης στην παράσταση στην οποία συμμετέχει εμπλέκεται και σε επίπεδο παραγωγής.


Τάσος: Έχω την καλλιτεχνική εποπτεία. Το θεατρικό σπίτι μου είναι το Άνεσις. Εδώ έχω αναλάβει το καλλιτεχνικό στήσιμο της δουλειάς. Έχει κόστος και αυτό. Συμμετέχω, απλά σε μικρότερο ποσοστό. Είναι μεγαλύτερο το βάρος γιατί έχω έναν συνέταιρο απέναντι μου που, περιμένει την απόδοση των αποφάσεών μας» τόνισε στο ΟΚ.
Κατερίνα Λέχου: «Να πω κάτι. Δεν γίνονται όλα για τα λεφτά. Άμα σε νοιάζει, σε νοιάζει. Κάνουμε αυτή τη δουλειά γιατί μας νοιάζει. Κάνουμε έναν κόπο, μια θυσία, θέλουμε να είναι καλό το αποτέλεσμα και παλεύουμε κάθε μέρα για να είναι καλό. Αλλιώς θα κάναμε μια άλλη δουλειά.»
-Έχετε υπάρξει σε δουλειές που δεν πήγαν όσο καλά περιμένατε;
Κατερίνα: «Εννοείς αποτυχία; πέστο ανοιχτά. Φυσικά και έχουμε υπάρξει. Εννοείται.»
Τάσος: «Έχω βιώσει, και μάλιστα παταγώδη αποτυχία, που έφτασα στο σημείο να βρω δεύτερη δουλειά για να μη χρωστάω. Πήγα να χάσω τον ύπνο μου.»
Κατερίνα: «Μπορεί να φανεί κλισέ, αλλά από τις αποτυχίες μαθαίνεις. Η επιτυχία είναι και λίγο ανεμοστρόβιλος. Το θέμα είναι αν εγκαταλείπεις ή βάζεις τα δυνατά σου και κοιτάς τι μπορείς να διορθώσεις»
-Το «εγώ» των καλλιτεχνών πολλές φορές δεν το δέχεται αυτό. Τους παίρνει από κάτω.
Κατερίνα: «Α, εδώ θα είμαι πιο αυστηρή. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν π δουλειά κάνουν. Παγκοσμίως, σε όλες τις τέχνες, οι καλλιτέχνες έχουν δεχτεί την απόρριψη του αιώνα. Η διαδρομή είναι καρδιογράφημα. Πρέπει να το ξέρεις ότι θα αποτύχεις.»
Τάσος: «Γενικά, στην καθημερινότητα, στον έρωτα, παντού, η μη αποδοχή σε κάνει καλύτερο. Έτσι εκτιμάς και τις στιγμές χαράς. Αναρωτιέμαι καμιά φορά οι μεγιστάνες περνάνε καλά; Κάπου διάβασα ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει καρχαρία στο διαμέρισμα του. Σκέφτομαι: «Με τι αγχώνεται αυτός ο άνθρωπος,».
Κατερίνα: «Με το αν έφαγε ο καρχαρίας! (Γελάει.)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved