Άρης Πλασκασοβίτης: «Το μόνο που αισθανόμουν ήταν φόβος»
Showbiz

Άρης Πλασκασοβίτης: «Το μόνο που αισθανόμουν ήταν φόβος»

Πώς ένα παιδί που ξεχωρίζει σης σχολικές εκδηλώσεις μπορεί να πέσει θύμα ενδοσχολικού εκφοβισμού από τους συμμαθητές του;

Όπως έχει αποκαλύψει, έφτασαν στο σημείο να τον ξεγυμνώσουν και να τον πετάξουν στον κάδο των σκουπιδιών. «Κανονικά θα έπρεπε να είμαι εξαιρετικά δημοφιλής. Αλλά τα περισσότερα παιδιά αντί να με θαυμάζουν, όταν άκουγαν τους καθηγητές μου να με επαινούν για τη φωνή μου, με ζήλευαν. Κατά κάποιον τρόπο τους καταλαβαίνω γιατί και εγώ αισθανόμουν κάποια τσιμπηματάκια, όταν ο δάσκαλος έβαζε κάποιον άλλον να κάνει σόλο στην εκδήλωση του σχολείου. Βέβαια, αυτά τα σκέφτομαι τώρα, γιατί τότε το μόνο που αισθανόμουν ήταν φόβος. Όταν οι συμμαθητές μου με πέταξαν στον κάδο των σκουπιδιών, γύρισα σπίτι και την επομένη το έπαιξα άρρωστος για να μην πάω στο σχολείο. Για πολύ καιρό έτριβα το θερμόμετρο κάτω από τα σκεπάσματα για να πείσω τη μητέρα μου ότι έχω πυρετό και δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Στους γονείς μου αποκάλυψα την αλήθεια πολλά χρόνια αργότερα» τόνισε στο ΟΚ.
-Μετανιώνεις;
«Όχι. Νομίζω ότι χρωστώ ένα «ευχαριστώ» σε όλα αυτά τα παιδιά γιατί με βοήθησαν να σκληρύνω. Τώρα πια δεν θα με απασχολήσουν σχόλια του τύπου: «Ο Άρης Πλασκασοβίτης είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στο ΥFSF», που έχω διαβάσει να γράφουν στα social media.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved