Γιώργος Κιμούλης: «Όσο μεγαλώνεις, ο έρωτας γίνεται αφήγημα»
Showbiz

Γιώργος Κιμούλης: «Όσο μεγαλώνεις, ο έρωτας γίνεται αφήγημα»

Για το κατά πόσο είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και για το τι ρόλο παίζει στη ζωή του ο έρωτας, μιλάει ο Γιώργος Κιμούλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει πολλά χρόνια να εμφανιστεί στη μικρή οθόνη και ο ίδιος σχολιάζει στη real: «Όσο έπαιξα στην τηλεόραση, έπαιξα. Πολύ δύσκολα με ξαναβλέπω σε αυτήν».

Υπάρχουν πράγματα που παρακολουθείς σε αυτήν;

«Αρκετά. Ταινίες, ειδήσεις, συζητήσεις. Μέχρι εκεί».

«Έρωτας». Είναι μεγάλο κεφάλαιο στη δική σου ζωή;

«Όσο μεγαλώνεις, ο έρωτας γίνεται αφήγημα, όσο κι αν ενοχλεί ο όρος κάποιους. Βέβαια η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία...»

Και η πολιτική; Σε είδαμε θερμό υποστηρικτή της Ρένας Δούρου και του Αλέξη Τσίπα, άρα πιστεύεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φορέας του νέου και της λύσης στο πρόβλημα που βιώνουμε;

«Και βέβαια το πιστεύω! Αλλιώς γιατί να τον υποστήριζα; Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας είναι η μοναδική ελπίδα. Το ότι το βασικό σύνθημα «Πρώτη φορά αριστερά», που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές έγινε πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Όσο κι αν αρκετοί προσπάθησαν να το κάνουν. Η χαρά μας, λοιπόν, είναι μεγάλη. Πρώτη φορά σε αυτή τη χώρα αριστερή παράταξη κατόρθωσε να κερδίσει εκλογές. Από 'κει και πέρα, κανείς δεν θεωρούσε, ούτε θεωρεί, ότι τα πράγματα θα αλλάξουν από μόνα τους. Πιστεύω πως ο αγώνας για την ανατροπή τώρα αρχίζει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved