Θέμις Μπαζάκα: «Πήγα ουκ ολίγες φορές κόντρα στην τηλεοπτική μου εικόνα»
Showbiz

Θέμις Μπαζάκα: «Πήγα ουκ ολίγες φορές κόντρα στην τηλεοπτική μου εικόνα»

Η Θέμις Μπαζάκα αποκαλύπτει πως ποτέ δεν είχε το ψώνιο της πρωταγωνίστριας, γι' αυτό και ποτέ στην μεγάλη καριέρα της μέχρι σήμερα δεν έκανε «εκπτώσεις».

Η ίδια μιλά για τη σχέση της με το θέατρο και την τηλεόραση...

Το θέατρο οφείλει να έχει σήμερα πολιτικές αναφορές;

«Το καλό θέατρο, αυτό που διαθέτει μαεστρία και ποίηση, όχι το στρατευμένο και πολιτικοποιημένο, είναι πάντα πολιτικό, γιατί σου ανοίγει το μυαλό, σε κάνει να αναρωτιέσαι και σε φέρνει κοντύτερα στην ελευθερία που μας στερείται καθημερινά... Δεν είναι τυχαίο πως το αμιγώς θεατρικό κοινό στη χώρα μας ποτέ δεν ξεπέρασε τους 10000-15000 ανθρώπους. Ας όψεται η έλλειψη εκπαίδευσης. Καμιά φορά μου λένε: 'Αυτή η ταινία δεν είναι ωραία'. Μα γιατί; Επειδή δεν θυμίζει 'τηλεόραση'; Αφού βάζει τόσα θέματα στο τραπέζι... Εγώ πήγα ουκ ολίγες φορές κόντρα στην τηλεοπτική μου εικόνα. Θυμάμαι τότε στο 'Χώρα', που έπαιζα στο New Electric Ballroom και μια κυρία μου εξομολογήθηκε: 'Αχ, και να ξέρατε τι υπόγεια έχω κατέβει για σας, τι σκάλες έχω ανέβει! Πού πάτε και τα βρίσκετε αυτά τα θέατρα;'. Έκανα δηλαδή τα πάντα για να χάσω το κοινό μου!

Εννοείς πως έκανες μία... μη καριέρα;

«Ακριβώς αυτό. Ποτέ δεν είχα στο νου μου την 'καριέρα', να φτιάξω δηλαδή μία περσόνα την οποία θα κατευθύνω κατά το συμφέρον μου. Ποτέ μου δεν είχα το ψώνιο της πρωταγωνίστριας, εξού και δεν είχα κανένα πρόβλημα να παίζω δεύτερους και τρίτους ρόλους, να κάνω ένα 'πέρασμα' του λεπτού, αρκεί αυτό που μου ζητούσαν να με ιντρίγκαρε. Ευτυχώς υπήρξαν άνθρωποι που το κατάλαβαν. Αλλά υπήρξαν και εκείνοι –ανάμεσά τους και σκηνοθέτες- που περιφρόνησαν αυτή μου τη 'γενναιοδωρία', θεωρώντας με 'εύκολη' για τα μικρά ρολάκια».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved