Βικτώρια Χαλκίτη: Τα πισώπλατα μαχαιρώματα και οι οικονομικές δυσκολίες!
Showbiz

Βικτώρια Χαλκίτη: Τα πισώπλατα μαχαιρώματα και οι οικονομικές δυσκολίες!

Για το αν δέχτηκε πόλεμο στη δουλειά, τα πισώπλατα μαχαιρώματα αλλά τις δυσκολίες που πέρασε σε οικονομικό επίπεδο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βικτώρια Χαλκίτη.


Δέχτηκες πόλεμο στη δουλειά; «Δέχτηκα πολύ μεγάλο πόλεμο. Αισθανόμουν πως όσο εξελισσόμουν και πήγαινα να ανθήσω, αυτό ενοχλούσε ανθρώπους μέσα στο χώρο. Ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Επειδή είμαι θετικός άνθρωπος, βλέπω την ομορφιά, δεν ζηλεύω, αλλά αντιθέτως χαίρομαι με την επιτυχία των άλλων. Στεναχωριόμουν λοιπόν όταν δεν εισέπραττα το ίδιο συναίσθημα»
Πώς εκφραζόταν αυτός ο πόλεμος; «Με ύπουλους τρόπους. Δέχτηκα πολλές φορές πισώπλατα μαχαιρώματα. Πλέον όμως δεν βλέπω καθόλου αρνητικά τα πράγματα»
Υπάρχουν καλλιτέχνες που έμειναν φίλοι καρδιάς; «Πολλοί λίγοι. Οι καλοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα και όχι στις επιτυχίες»
Στις δυσκολίες που βίωσες, ποιοι ήταν δίπλα σου; «Η ΚαίτηΓαρμπή. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Τη θεωρώ φίλη καρδιάς».

Πέρασες δύσκολα οικονομικά την τετραετία που απείχες από τα πράγματα;
«Εννοείται. Το επάγγελμα μας είναι πολύ δύσκολο όταν δεν είσαι μεγάλο όνομα. Δουλεύεις δύο μήνες και μετά ψάχνεις πάλι από την αρχή δουλειά. Οπότε αν δεν δι¬αχειρίζεσαι σωστά όσα λεφτά βγάζεις, έχεις πολλά προβλήματα. Δεν είχα χρήματα. Με το ζόρι πλήρωνα το ενοίκιο μου. Και αυτό σίγουρα είναι ένα μάθημα», είπε στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved