Τανιμανίδης-Μαυρίδης: «Ανεβήκαμε στη σκηνή ενός αληθινού στριπτιτζάδικου για γυναίκες»
Showbiz

Τανιμανίδης-Μαυρίδης: «Ανεβήκαμε στη σκηνή ενός αληθινού στριπτιτζάδικου για γυναίκες»

Στα ταξίδια τουWorld Party o Σάκης Τανιμανίδης και o Γιώργος Μαυρίδης έχουν την ευκαιρία να φτάσουν και να ξεπεράσουν τα όρια τους;

«Στα ταξίδια ξεπερνάμε καθημερινά τα όρια Ι μας με πολλούς τρόπους. Και πιστεύουμε ότι αυτό είναι και ένα από τα βασικά συστατικά ενός ολοκληρωμένου ταξιδιού. Να πας κάπου και να ξεπεράσεις τα όρια σου, να βουτήξεις σε καινούργιες εμπειρίες, να μη διστάσεις να κάνεις νέες γνωριμίες και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ζήσει την κάθε στιγμή! Μην πηγαίνετε ταξίδια κλεισμένοι στην άνεση ενός καλού ξενοδοχείου και κάνετε δραστηριότητες που περιορίζονται σε μια διαδρομή με ταξί, από το ξενοδοχείο ως το εστιατόριο, στο κέντρο της πόλης και πίσω. Βγείτε, περπατήστε, εξερευνήστε και, να το επαναλάβω, αναζητήστε στιγμές όπου μπορείτε να ξεπεράσετε τα όρια σας» τόνισαν στον Τηλεθεατή.
-Φτάσατε σε ακρότητες για χάρη της εκπομπής;
«Σε πολλές... Και επειδή έχω το προαίσθημα ότι θέλεις να αναφερθούμε σε μία, θα σου πούμε ότι για χάρη της εκπομπής ανεβήκαμε στη σκηνή ενός αληθινού στριπτιτζάδικου για γυναίκες στο Λας Βέγκας, όπου κάναμε κανονικότατο στριπτίζ σε ανυποψίαστες... ως προς την εκπομπή πελάτισσες! Μια εμπειρία που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved