Η εξομολόγηση της Χειλουδάκη, η πρώτη έξοδος με το… ζόρι της Σκορδά και η Καινούργιου χωρίς ρετούς
Showbiz

Η εξομολόγηση της Χειλουδάκη, η πρώτη έξοδος με το… ζόρι της Σκορδά και η Καινούργιου χωρίς ρετούς

Πολλά και ενδιαφέρονται ήταν όλα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Ξεκινάμε με την εξομολόγηση της Τζένης Χειλουδάκη που «πάγωσε» την Ναταλία Γερμανού! Αποκάλυψε με ποια κυρία της πασαρέλας είχε σχέση. Ήταν γνωστό μοντέλο που δεν θα πιστεύετε ποια είναι.

Συνεχίζουμε με την πρώτη έξοδος της Φαίης Σκορδά μετά τη γέννα. Η Φαίη Σκορδά βγήκε για φαγητό με τον Γιώργο Λιάγκα... «Αυτά τραβήξαμε στην πρώτη εγκυμοσύνη της Φαίης! Έκανε μήνες να βγει... Και εγώ το Σάββατο πήρα με το ζόρι τη Φαίη και βγήκαμε! Πήγαμε για μία ώρα» είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης την Κατερίνα Καινούργιου με μαγιό και δίχως ρετούς. Τη περασμένη εβδομάδα είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου πιο σέξι από ποτέ στην παραλία.

Επίσης. Δε θα πιστεύετε ποιος έδωσε τέλος στη σχέση τους! Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού, που σίγουρα θα συζητηθεί! Μετά από τρία χρόνια χώρισαν! Ενώ πολλοί πίστευαν ότι θα παντρευτούν εκείνοι τελικά έβαλαν τέλος στη σχέση τους!

Τέλος, αναστέναξε η Γλυφάδα με τα πόδια της κι εμείς με τα παπούτσια της! Ωραίο το αυτοκίνητο, ωραία η περιοχή της Γλυφάδας αλλά αυτό που τράβηξε όλη την προσοχή όσων πέρασαν από μπροστά εκείνη την στιγμή ήταν αυτές οι ατέλειωτες ποδάρες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved