Λένα Μαντά: «Υπήρξα εξαιρετικά αυστηρή μαμά»
Showbiz

Λένα Μαντά: «Υπήρξα εξαιρετικά αυστηρή μαμά»

Η Λένα Μαντά σε συνέντευξή της μίλησε για τα παιδιά της και εξομολογήθηκε ότι υπήρξε αυστηρή μαμά.

Η συγγραφέας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town της Κύπρου»και δήλωσε ότι είναι μια κλασική νοικοκυρά και μητέρα.

Είστε, δηλαδή, η κλασική Πολίτισσα, που φροντίζει το σπίτι, τον σύζυγο και τα παιδιά;

Σ' αυτά, ναι, είμαι παραδοσιακή. Πλέον, βέβαια, έχω τη βοήθεια μιας κοπέλας, μερικές φορές την εβδομάδα, γιατί το σπίτι μας είναι αρκετά μεγάλο και σ' αυτό μπαινοβγαίνει συνεχώς κόσμος. Μένουν και τα παιδιά μας μαζί. Είναι γενικότερα ένα τρελοκομείο. Το μαγείρεμα όμως, το σιδέρωμα -που έχω μια ιδιοτροπία- και τα ψώνια του σπιτιού, είναι αποκλειστικά δικές μου ενασχολήσεις. Μόνο η κόρη μου και ο γιος μου μπαίνουν στην κουζίνα για να με βοηθήσουν, αλλά μέχρι εκεί.

Ως μητέρα πώς ήσασταν;

Εξαιρετικά αυστηρή. Μπορεί να ήμουν πολύ εκδηλωτική μαζί τους, να τους αγκάλιαζα, να τους φιλούσα, αλλά στις κατευθυντήριες γραμμές που θεωρούσα ότι έπρεπε να έχουν, ήμουν της στρατιωτικής πειθαρχίας. Στο σπίτι, όμως, παίζαμε ατελείωτες ώρες. Εξάλλου, όταν απέκτησα τον γιο μου, ήμουν 21 χρονών, παιδί ακόμη, οπότε μια χαρά παίζαμε.

Τους γκρινιάζετε για το πότε θα παντρευτούν και θα σας κάνουν εγγόνια;

Ο γιος μου, που είναι 28 χρονών, είναι ήδη αρραβωνιασμένος και με έχει απαλλάξει από την γκρίνια. Η κόρη μου, είναι 23 και παρόλο που θεωρώ ότι δεν είναι πολύ μικρή -εγώ στην ηλικία της είχα και ένα παιδί- αντιλαμβάνομαι πως έχουν αλλάξει οι εποχές. Ο σύζυγός μου, μου έμαθε μια πολύ όμορφη έκφραση: Άσε, τον Θεό προξενητή. Έτσι κι εγώ δεν επεμβαίνω και αφήνω τα πράγματα να έρθουν με το καλό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved