Λένα Μαντά: «Μπορώ να ζήσω και χωρίς το χειροκρότημα γιατί πήρα πολύ αγάπη»
Showbiz

Λένα Μαντά: «Μπορώ να ζήσω και χωρίς το χειροκρότημα γιατί πήρα πολύ αγάπη»

Η Λένα Μαντά σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι είναι «χορτασμένη» με όσα της έδωσε η ζωή.

Η συγγραφέας μίλησε για την επιτυχία που γνώρισαν τα βιβλία και ενώ δεν φοβάται αν κάποια στιγμή σταματήσει το χειροκρότημα.

Ένα από τα βιβλία σας, ονομάζεται: «Όσο αντέχει η ψυχή». Η δική σας, έχει μεγάλες αντοχές;

Ου, τεράστιες! Όχι μόνο η δική μου, αλλά κάθε ανθρώπου. Απλά είναι καλό να μη χρειαστεί να τις ανακαλύψει. Να μη σου δώσει, δηλαδή, ο Θεός όσα μπορείς να αντέξεις. Γιατί όταν κληθεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες, τότε διαπιστώνει ότι τα όρια του είναι ανεξάντλητα.

Είστε χορτασμένη από όσα σας πρόσφερε η ζωή; Υπήρξε, μέχρι στιγμής, γενναιόδωρη μαζί σας;

Πάρα πολύ. Όποια επιτυχία ήρθε με τα βιβλία μου, ήταν το κερασάκι μιας πολύ γλυκιάς τούρτας. Είχα φτιάξει την οικογένεια που ονειρευόμουν από παιδί, είχα έναν σωστό σύντροφο και δυο πολύ καλά παιδιά. Ήμουν πλήρης. Ούτε καν μου περνούσε από το μυαλό, ότι μια μέρα θα γινόμουν συγγραφέας. Δεν το είχα όνειρο από παιδί. Απλά, είχα πολύ καλή σχέση με το χαρτί και το μολύβι. Είμαι χορτάτη, λοιπόν, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και από την αγάπη που εισπράττω από το αναγνωστικό κοινό.

«Χωρίς χειροκρότημα», όπως ονομάζετε ένα άλλο βιβλίο σας, μπορείτε να ζήσετε;

Άνετα. Έχω πάρει τόση αγάπη και τόσο χειροκρότημα, που αν έρθει κάποια στιγμή και λήξει όλο αυτό, θα φύγω χορτάτη. Θα αποσυρθώ, αλλά την επαφή με τον κόσμο, δεν πρόκειται να τη χάσω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved