Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο για να στήσω κάποιο παπαρατσικό θέμα»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο για να στήσω κάποιο παπαρατσικό θέμα»

Η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς έχει καταφέρει να μην υπάρξει σε παπαρατσικές φωτογραφίες με τον σύντροφό της.

Η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Down Town της Κύπρου» αποκάλυψε ότι αποφεύγει τα κοσμικά μέρη ενώ στη Μύκονο έχει πάει μόνο δύο φορές.

Ενώ είσαι μια γυναίκα που φιλοξενείται συχνά στα εξώφυλλα των περιοδικών, εντούτοις δεν σε έχουμε δει ποτέ σε παπαρατσικές φωτογραφίες με τον σύντροφό σου ή ακόμα και μόνη σου σε κοσμικά μέρη κλπ.


Και γιατί να με δείτε; Ποτέ δεν πηγαίνω σε αυτά, τα σιχαίνομαι! Να φανταστείς, στη Μύκονο έχω πάει δύο φορές. Μία με τα παιδιά του «Παρά 5», όταν κάναμε τα γυρίσματα, και άλλη μία για να δω πώς είναι το νησί. Τελικά, πέρασα χάλια! Με πατούσαν στα Ματογιάννια, με έσπρωχναν, δεν απόλαυσα τίποτα. Και δεν βρήκα κάποια ομορφιά σε όλο αυτό. Έτσι αποφάσισα ότι δεν ξεκουράζομαι με αυτόν τον τρόπο, ούτε διασκεδάζω. Από την άλλη, σε προκαλώ να ρωτήσεις όλους σου τους συναδέλφους, αν τους έχω πάρει ποτέ κάποιο τηλέφωνο για να γράψουν κάτι για μένα ή για να στήσουμε κάποιο παπαρατσικό θέμα. Δεν το έχω κάνει ποτέ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved