Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο αλλά δεν έχω τύψεις»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο αλλά δεν έχω τύψεις»

Για το αν στερήθηκε την κόρη του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αν του δημιουργήθηκαν τύψεις αλλά και πώς επιλέγει πλέον η Βάσω Λασκαράκη τις δουλειές της λόγω της μικρής, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.


Στερήθηκες πολύ τους πρώτους μήνες ζωής της κόρης σου; «Ναι, αναγκαστικά, αν έχεις γύρισμα από το πρωί μέχρι το απόγευμα, μετά πας στο θέατρο και γυρνάς το βράδυ, είναι λογικό»
Σου δημιουργήθηκαν τύψεις; «Όχι, δεν έχω τύψεις, γιατί είναι αναγκαίο, δεν γίνεται αλλιώς. Σίγουρα θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο. Όσο μπορώ να αποκτήσω χρόνο, θα το κάνω»
Η σύζυγος σου, η Βάσω Λασκαράκη, ως μητέρα, θα πρέπει να επιλέγει τις προτάσεις για δουλειά με μεγαλύτερη προσοχή, δεδομένου ότι περιορίζεται ο χρόνος της; «Σίγουρα, όλες οι μανάδες έχουν μεγαλύτερο θέμα σε ό,τι αφορά την ανατροφή και τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού. Η μάνα πρέπει να είναι πολύ πιο κοντά στο παιδί, επιβάλλεται και χρειάζεται. θα πρέπει να είναι επιλεκτική, θα δει τι θα γίνει, αναλόγως τι πρόταση υπάρχει, θα τη φιλτράρει και θα κρίνει», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved