Λένα Μαντά: «Δεν το θεωρώ ωραίο αισθητικά να βάλω ό,τι κρέμα έχω και να ξαπλώσω δίπλα στον άντρα μου»
Showbiz

Λένα Μαντά: «Δεν το θεωρώ ωραίο αισθητικά να βάλω ό,τι κρέμα έχω και να ξαπλώσω δίπλα στον άντρα μου»

Η Λένα Μαντά μπορεί να είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας με πολλές υποχρεώσεις αλλά πάντα προσέχει να είναι περιποιημένη και να μην παραμελεί τον σύζυγό της.


Με όλα αυτά, δεν βλέπω να μένει χρόνος για εσάς.

Αυτό είναι γεγονός. Ο ύπνος μου είναι αυτός που την πληρώνει, συνήθως.

Ο σύζυγός σας, δεν παραπονιέται;

Όχι, έχουμε τις δικές μας ξεχωριστές ώρες. Ξέρει, όμως, ότι όταν δουλεύω, δουλεύω. Η πιο δύσκολη περίοδος είναι το χειμώνα, που πρέπει να ολοκληρώσω το εκάστοτε μυθιστόρημά μου.

Το ότι ανήκετε στην παλιά σχολή και θέλετε ο σύζυγός σας, να σας βλέπει πάντα περιποιημένη, δεν είναι επίσης κουραστικό;

Πάρα πολύ. Για να είμαστε όμως δίκαιοι, γιατί όταν ξεκινάς μια σχέση, ο σύντροφός σου να σε βλέπει πάντα περιποιημένη και μετά από χρόνια να τον υποτιμάς και να τον θεωρείς δεδομένο; Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Δεν σημαίνει ότι επειδή είστε 10, 20, 30 χρόνια μαζί, πρέπει να ανέχεσαι να βλέπεις τον άλλον απεριποίητο ή να σε ανέχεται. Σίγουρα, θα σε δει χωρίς μακιγιάζ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε δει αχτένιστη, με την τσίμπλα στο μάτι. Αυτά πρέπει να τα ελαχιστοποιήσεις, γιατί η καθημερινότητα φέρνει τριβή και δεν χρειάζεται και εσύ να βάζεις επιπρόσθετα βαρίδια στη σχέση. Δεν το θεωρώ ωραίο αισθητικά να βάλω ό,τι κρέμα έχω και να ξαπλώσω δίπλα του ή να κυκλοφορώ με τα μπιγκουτί. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τον άντρα που έχεις δίπλα σου, αλλά και με τη δικιά σου αξιοπρέπεια», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town της Κύπρου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved