Ο Β. Χαραλαμπόπουλος μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο του στη Βενετία: «Θέλαμε να ζήσουμε απερίσπαστοι το παραμύθι μας»!
Showbiz

Ο Β. Χαραλαμπόπουλος μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο του στη Βενετία: «Θέλαμε να ζήσουμε απερίσπαστοι το παραμύθι μας»!

Κάτω από άκρα μυστικότητα έζησε την πιο ευτυχισμένη στιγμή με τη γυναίκα της ζωής του, τη Λίνα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά για τον ρομαντικό γάμο του στη Βενετία πριν από μία εβδομάδα: «Δεν θέλαμε να διαρρεύσει και να μας χαλάσει τη μαγεία του μυστηρίου. Θέλαμε να ζήσουμε το παραμύθι μας, απερίσπαστοι, με τους συγγενείς μας και λίγους καλούς φίλους, χωρίς κάμερες, χωρίς παπαράτσι» είπε στη real ο ηθοποιός και συνέχισε: «Από το περσινό καλοκαίρι που έκανα πρόταση γάμου στη Λίνα και άκουσα με χαρά το «ναι» της αρχίσαμε να οργανώνουμε τον γάμο και ζητήσαμε από τους ελάχιστους ανθρώπους στους οποίους μιλήσαμε γι' αυτόν να το κρατήσουν μονάχα για τους ίδιους. Όπως κι έγινε...».
Όσο για το ρομαντικό σκηνικό της Βενετίας που επέλεξαν οι δύο ερωτευμένοι να παντρευτούν, ο ηθοποιός δήλωσε: «Ήταν πολύ όμορφα, σαν παραμύθι, με σκηνικό αυτή την πανέμορφη πόλη που λατρεύουμε. Φτάσαμε στη Βενετία τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο και χωρίς κανένα άγχος πήγαμε το Σάββατο στον Άγιο Γεώργιο με τους κουμπάρους μας Μανώλη Παντελιδάκη, Γιώργο Ζαφειρίου και Κώστα Μόσχο... Ήταν υπέροχα και ακολούθησε ένα πανέμορφο δείπνο, για να γυρίσουμε τρέχοντας την επόμενη ημέρα, αφού μας περίμεναν εμένα πρόβες για τους «Βατράχους» του Εθνικού Θεάτρου και τη Λίνα οι υποχρεώσεις της στην τράπεζα όπου εργάζεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved