Έλενα Δομάζου: Η ροκ ανιψιά του μεγάλου Μίμη Δομάζου
Showbiz

Έλενα Δομάζου: Η ροκ ανιψιά του μεγάλου Μίμη Δομάζου

H Έλενα Δομάζου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κερατσίνι και παρά την πλήρη επικράτηση των λαϊκών ακουσμάτων, εκείνη βρήκε στη ροκ σκηνή το δικό της πεδίο μουσικών εμπνεύσεων.

«Μου αρέσει αυτό το είδος των ακουσμάτων. Στη γειτονιά που μεγάλωσα όλοι άκουγαν λαϊκά τραγούδια, αλλά εμένα δεν με συγκινούσαν. Μεγαλώνοντας αντιλήφθηκα ότι με έλκει περισσότερο η ροκ μουσική κι έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το είδος» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Θέλοντας να γεμίσει τον χρόνο της με κάτι πιο δημιουργικό, βρίσκει κάποιους μουσικόφιλους συμμαθητές της από το δημόσιο σχολείο του Κερατσινίου και όλοι μαζί δημιουργούν ένα μουσικό συγκρότημα, τους Passive Viewers. «Ξεκινήσαμε για πλάκα. Τη μανία που είχαμε στο σχολείο να γράφουμε μουσική και να παίζουμε αποφασίσαμε να την εκτονώσουμε μπροστά σε περισσότερο κόσμο. Εγώ ήμουν ουσιαστικά η βιτρίνα, η front woman. Έγραφα τους στίχους στα τραγούδια μας και τα ερμήνευα.»
Όταν τα μέλη του συγκροτήματος συνειδητοποίησαν ότι η καλλιτεχνική τους συνύπαρξη έκανε τον κύκλο της αποχώρησαν από τη μουσική παρέα με αποτέλεσμα τη διάλυσή της και τη νεαρή τραγουδίστρια να αναζητά μια σόλο καριέρα μακριά από μεγάλες πίστες και γνωστές δισκογραφικές εταιρείες. «Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έπασχα από το μικρόβιο της ματαιοδοξίας. Δεν επιδίωξα να βρεθώ σε μια μεγάλη πίστα και να δω το όνομά μου πρώτο σε κάποια μαρκίζα. Είμαι εναλλακτική καλλιτέχνις, πράγμα που σημαίνει ότι το κριτήριο των επιλογών μου είναι να περνάω καλά πρώτα απ' όλα εγώ. Άλλωστε τώρα που η κρίση ισοπέδωσε τα μεγάλα μαγαζιά, νομίζω ότι δικαιώθηκα.»
Στην πορεία της επαγγελματικής διαδρομής της συναντάται με τη γνωστή τραγουδίστρια Μαντώ. Κάπου εκεί είναι που της γεννάται η επιθυμία να ασχοληθεί και με τον χορό. «Χορός και μουσική είναι αλληλένδετα. Στις μέρες μας δεν νοείται καλλιτέχνης που να μην έχει καλή κίνηση. Την εποχή που εκτός από τη ροκ μουσική άρχισα να ασχολούμαι και με τη λάτιν ο χορός έγινε μέρος της ζωής μου. Εξελίχτηκα τόσο πολύ ώστε στην πορεία έγινα και δασκάλα χορού. Τον χειμώνα που δεν υπάρχουν πολλές live εμφανίσεις συμπληρώνω το εισόδημά μου ως καθηγήτρια χορού σε σύλλογο της γειτονιάς μου».
Όσο για το πώς αντιδρούν όσοι ακούνε για πρώτη φορά το επώνυμο Δομάζου λέει: «Με θαυμασμό, μια και το μυαλό τους πάει αμέσως στον γνωστό ποδοσφαιριστή, με τον οποίο φυσικά υπάρχει συγγένεια. Μπορώ να θυμηθώ πολλά αστεία περιστατικά, ωστόσο εντονότερο είναι αυτό που μου είπε κάποτε κάποιος, ότι δηλαδή κληρονόμησα το ταλέντο μου από τη Βίκυ Μοσχολιού!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved