Σαββιδάκης: «Για το θέμα της νίκης, είχα κάποιο ένστικτο και πίστεψα ότι έχω μια καλή σχέση με τον κόσμο»
Showbiz

Σαββιδάκης: «Για το θέμα της νίκης, είχα κάποιο ένστικτο και πίστεψα ότι έχω μια καλή σχέση με τον κόσμο»

Ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο μεγάλος νικητής του YFSF μίλησε για την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σόου.

«Έγινε χαμός χτες! Ήπιαμε πέντε κιλά ρακή και έγινε της τρελής. Όλα έγιναν στο στούντιο. Εγώ έφυγα στις 5 παρά τέταρτο το πρωί. Ήταν πάρα πολλοί: ο Δόξας, εγώ, ο Κοντογιάννης, από την παραγωγή, τα παιδιά, μακιγιέζ, όλοι... Είχαμε λύρα και λαούτο και παίζαμε κρητικά. Είχα φέρει εγώ ρακή. Είχα τον Ψαραντώνη χθες και είχα φέρει εγώ τη ρακή», είπε στο Πρωινό.
Περίμενε τη νίκη; «Δεν ήμουν σίγουρος πως θα νικήσω. Μετά το έκτο ή έβδομο επεισόδιο πίστεψα ότι μπορώ να μπω στην τετράδα. Τώρα, για το θέμα της νίκης, είχα κάποιο ένστικτο και πίστεψα ότι έχω μια καλή σχέση με τον κόσμο. Εντάξει, δεν ξέρεις ποτέ πως θα βγεις πρώτος. Τη ρακή την είχα φέρει για τη βραδιά του Ψαραντώνη», εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και συμπλήρωσε: «Αισθάνθηκα πολλή χαρά, όταν το πήρα, όταν σήκωσα την κούπα αυτή. Ήταν μια πολύ δυνατή στιγμή σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου. Και για τον Κώστα, επίσης! Ήταν εκπληκτικός, μας άφησε άφωνους. Πιστεύω ότι και εκείνος έχει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη».
Για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, τόνισε: «Ήξερα πως αυτό το παιχνίδι δεν έχει αμοιβή. Αυτό έχει και μία γλύκα, μια αθωότητα. Δεν υπάρχουν ίντριγκες για το ποιος θα πάρει τα χιλιάρικα, τα 200 ή τα 100 που υπήρχαν παλιότερα. Επίσης, δεν έχει αποχωρήσεις. Όλο αυτό το πράγμα το κάνει ομαδικό, το κάνει πάρτι, το κάνει σαν θεατρική παράσταση. Δεν αποχωρεί κάποιος, οπότε ο τηλεοπτικός χρόνος παραμένει ίδιος και για τους δέκα. Δεν χρειάζεται να κάνεις τέσσερις διαφορετικές ενσαρκώσεις για να περάσει ο χρόνος. Όσο για τη δημοσιότητα που έχω πάρει, η οποία ήταν ραγδαία, ανέβηκε ψηλά και πολύ γρήγορα, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην αρχίσει να φθίνει εξίσου γρήγορα. Δεν είμαι ρομπότ, αλλά λέμε να ανοίξουμε με τον Δόξα ένα αντρικό στριπτιτζάδικο. Πέρα από την πλάκα, ετοιμάζω τραγούδια. Ετοιμάζω έναν δίσκο με τα παλιά μου και με τρία – τέσσερα καινούρια. Κάνουμε και μια περιοδεία τώρα το καλοκαίρι. Αυτά είναι τα πιο λογικά και εύλογα».
Έχει και προτάσεις για να κάνει τηλεόραση: «Το τηλέφωνό μου έχει χτυπήσει και μάλιστα το έχω απαντήσει. Μου έχουν προταθεί από θεατρικά, μουσικοθεατρικά για την ακρίβεια που είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό για μένα, μέχρι κανάλια, για τηλεοπτικά. Όχι πάρα πολλά πράγμα, αλλά επτά-οκτώ προτάσεις αξίζουν».
Τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση; «Όπως κατάλαβες και από το παιχνίδι, μπορώ να κάνω πολλά. Ό,τι μου προταθεί, θα το αξιολογήσω και θα πράξω ανάλογα με τις δυνάμεις μου ή το ταλέντο μου. Να κάνω μαγειρική, ας πούμε, δεν το βλέπω. Δεν έχω τη δύναμη. Ούτε γυμναστική μπορώ να διδάξω. Να ξαναπαίξω στοYour Face Sounds Familiar θα μπορούσα ή σε άλλο παιχνίδι, είτε ως κριτής, είτε ως παρουσιαστής».

Για την κόντρα ανάμεσα σε Σοφία Βόσσου και Τάκη Ζαχαράτο, ανέφερε: «Εγώ δεν το κατάλαβα όλο αυτό, γιατί ασχολούμουν με μένα. Ήξερα ότι η Σοφία έχει στεναχωρηθεί για κάποια πράγματα ή βαθμολογίες. Ανθρώπινο είναι... Όλοι μας πιστεύουμε ότι αδικηθήκαμε κάπου. Δεν πας για να πάρεις 3 ή 4... Όσο περνάει το παιχνίδι και βλέπεις πως δεν ξεφεύγεις από ένα σημείο, στεναχωριέσαι. Σε αυτό θα συμμεριστώ τη Σοφία. Έχει κάνει κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις, μπορώ να στις πω και τώρα αν θες. Όταν έκανε τη Σέρβα της Eurovision, η άλλη ήταν η Κάλλας και η άλλη ήταν η Αρλέτα. Εκεί έπρεπε να πάρει μεγαλύτερο βαθμό. Δεν μπορώ να πω ότι έπρεπε να βγει πρώτη. Η Σοφία είναι μια πολύ μεγάλη φωνή, είναι μια πολύ μεγάλη δασκάλα, είναι πολύ ανεβασμένο το επίπεδό της από τόσες κίτρινες αποχρώσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved