Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Θα ξανακάνω μιούζικαλ»
Showbiz

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Θα ξανακάνω μιούζικαλ»

Του άρεσε πολύ η πρώτη επαφή με το κοινό στη θεατρική παράσταση-μιούζικαλ «Άννυ» που σκέφτεται να το ξανακάνει.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος αποκαλύπτει το πώς ακριβώς ένιωσε, όντας πάνω στη σκηνή και όχι σε κάποιο stage για να τραγουδάει τα κομμάτια του, μπροστά στο κοινό του. «Για ευνόητους λόγους είχα ζητήσει οι τελευταίες πρόβες να γίνουν με παρουσία ανθρώπων δικών μας και φίλων, έτσι ώστε να υπάρχει ένα κάποιο περιθώριο να... εγκλιματιστώ - προσαρμοστώ σε κανονικές συνθήκες. Άλλο πρόβα, άλλο πρεμιέρα όμως!» είπε ο τραγουδοποιός στη real και συνέχισε: «Πέντε λεπτά πριν βγω στη σκηνή, ήμουν σίγουρος ότι θυμόμουν... μόνο τα τραγούδια»!

Πολλοί σε περίμεναν στη γωνία και σε αυτό το «χτύπημά» σου. Είχαν γράψει μάλιστα πριν καν σε δουν! Πες μου πόσο σε πίκρανε ή ενόχλησε αυτό;

«Καθόλου, σε βεβαιώ καθόλου! Έχω μάθει στην πίεση και στο να... με περιμένουν στη γωνία! Είδηση θα ήταν να συμβεί το αντίθετο, αυτό θα μου έκανε εντύπωση. Η ζωή μού έμαθε πως υπάρχουν κάποιοι που τολμούν και προχωρούν και κάποιοι άλλοι που μονίμως σχολιάζουν».

Έπειτα ήρθαν καλά σχόλια. Σε εμψύχωσαν, έτσι;

«Ασφαλώς! Αλλά να ξέρεις ότι με τα χρόνια, εκτός από την απλόχερη αγάπη του κοινού, θέλω και την εμπιστοσύνη του. Η μαγική λέξη για μένα είναι η ποιότητα και στην «Άννυ» υπήρξε αυτή, με την πολύτιμη συμβολή πολλών ανθρώπων, ιδιαίτερα της Μίρκας Παπακωνσταντίνου, της Άννας Παναγιωτοπούλου, της Κατερίνας Παπουτσάκη και της σκηνοθέτιδας Θέμιδας Παναγιωτοπούλου. Με τη βοήθειά τους έκανα ένα μικρό «άλμα» που το χάρηκα πραγματικά»!

Είναι κάτι που θα το επιχειρήσεις ξανά;

«Να ξανακάνω μιούζικαλ; Ναι, γιατί θέλω να κάνω ένα μεγαλύτερο άλμα... Μελωδικό και ευτυχές»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved