Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα ζούμε σαν παντρεμένοι»
Showbiz

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα ζούμε σαν παντρεμένοι»

Για το «πάντρεμά» τους επί σκηνής στο μέλλον αλλά και για το πραγματικό «πάντρεμά» του με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην πραγματικότητα μιλάει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο τραγουδιστής και δημιουργός αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα τον δούμε σύντομα μαζί με την αγαπημένη του επί σκηνής: «Η Ζέτα είναι σύντροφός μου, αλλά είναι και μια αυτόνομη προσωπικότητα και έχει τη δική της πορεία στον χώρο του θεάματος» λέει στη real και συνεχίζει: «Δεν είναι διόλου αναγκαίο οι προσωπικές σχέσεις να μεταφέρονται με ευκολία και στον επαγγελματικό χώρο. Ξέρω ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει και με επιτυχία στο παρελθόν και για αυτό το λόγο το ρωτάς. Η αίσθησή μου, όμως, είναι ότι δεν πρόκειται για την καλύτερη δυνατή λύση, τουλάχιστον για την ώρα. Το timing, όπως λένε και οι ξένοι, παίζει μεγάλο ρόλο».

Δεν το αποκλείεις να συμβεί στο μέλλον, έτσι;

«Όλα είναι εφικτά και τίποτα δεν αποκλείεται, εφόσον οι συγκυρίες είναι κατάλληλες. Δεν υπάρχει καμία βιασύνη όταν ο χρόνος είναι με το μέρος σου»!

Αν και όταν το αποφασίσετε, ποιο μιούζικαλ θα ήθελες να κάνετε;

«Με τα «αν» δεν γράφεται ιστορία. Αν όμως κάνω μια τρελή σκέψη, το Beauty and the Beast είναι μια καλή ιδέα! Η Beauty («όμορφη») υπάρχει και εγώ θα απελευθέρωνα από μέσα μου το Beast («τέρας»)».

Ξέρω ότι σε έχουν τρελάνει στην πασέ ερώτηση πότε θα γίνει το... κανονικό πάντρεμά σας πριν από το θεατρικό, αλλά ο κόσμος που σας αγαπάει, θέλει να ξέρει αν είναι στα άμεσα σχέδιά σας αυτό...

«Έτσι κι αλλιώς, όπως έχει πει η Ζέτα, και είναι η αλήθεια, ζούμε σαν παντρεμένοι οι δύο μας...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved