Γιάννης Στάνκογλου: Ενθουσιασμένος με το Bollywood
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: Ενθουσιασμένος με το Bollywood

«Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί να κάνεις κάτι πιο εμπορικό για να μπορέσεις να χρηματοδοτήσεις αυτό που πραγματικά θες» διευκρινίζει ο Γιάννης Στάνκογλου.

Όπως η ταινία του Bollywood στην οποία συμμετείχε; «Δυστυχώς, αυτή η ταινία του Bollywood για την οποία είχαν γραφτεί κάποια πράγματα δεν τέλειωσε ποτέ. Ο σκηνοθέτης έπαθε έμφραγμα και σταμάτησαν τα γυρίσματα. Ευτυχώς δεν πέθανε ο άνθρωπος, αλλά δεν ξέρω αν ποτέ θα συνεχιστεί το project. Η συνεργασία μου με τους Ινδούς ήταν πολύ καλή. Πήγα στη Μύκονο, έκανα μια μέρα γύρισμα και μετά συνέβη ό,τι συνέβη. Μου αρέσει να πειραματίζομαι με ρόλους, ειδικά στον κινηματογράφο».
Αυτή η συνεχής ενασχόλησή του με τη μεγάλη οθόνη τον έφτασε φέτος μέχρι και στο Φεστιβάλ των Καννών. «Ηταν η πρώτη φορά που πήγα και μάλιστα με μια ταινία που διαγωνιζόταν (σ.σ.: το «Xenia» του Πάνου Κούτρα). Πρόκειται για μια υπέροχη εμπειρία, όλο αυτό που ζήσαμε στο κόκκινο χαλί, τους φωτογράφους και τις κάμερες. Μετά την ταινία χειροκροτούσαν επί επτά λεπτά. Απ' ό,τι ξέρω, μάλιστα, έχει ήδη πουληθεί σε δέκα χώρες. Χάρηκα πολύ γιατί εμφανίζομαι στα τελευταία είκοσι λεπτά και έτσι είδα την υπόλοιπη ταινία με ησυχία. Συνήθως όταν κοιτάς πρώτη φορά την ταινία στην πρεμιέρα βλέπεις τα λάθη σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved