Θανάσης Αλευράς: «Με έχω κουράσει με αυτό το θέμα. Είμαι μονίμως αγχωμένος»
Showbiz

Θανάσης Αλευράς: «Με έχω κουράσει με αυτό το θέμα. Είμαι μονίμως αγχωμένος»

Περπατώντας o Θανάσης Αλευράς προς το θέατρο όπου έκανε πρόβες τον πλησίασαν κοριτσάκια αλλά και κυρίες.

«Είδες τι κάνει η τηλεόραση; Έκανα θέατρο και δεν με ήξερε κανείς. Βγήκα στην τηλεόραση και έγινα αναγνωρίσιμος. Τώρα είμαι στην εκπομπή της Ρίκας Βαγιάνη. Την αγαπώ. Φυσικά και μου έκανε καλό η τηλεόραση. Μπορεί να με φέρνει σε αμηχανία αλλά μόνο καλό είδα στη δουλειά μου». Βαρέθηκε την αναγνωρισιμότητα, να του λένε συνεχώς ότι είναι ταλαντούχος; «Μακάρι να ερχόταν κόσμος κάθε μέρα και να μου έλεγε ότι είμαι ταλαντούχος», λέει και στη συνέχεια περιγράφει τη διαφορετική ανθρωπογεωγραφική δομή της ελληνικής επαρχίας: «Στην Κρήτη με εκπλήσσει η φιλοξενία. Να οι ρακές, να τα τσίπουρα, να κάτσεις να φας μαζί με τον κόσμο. Είναι υπέροχοι» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Άγχος νιώθει; «Με έχω κουράσει με αυτό το θέμα. Είμαι μονίμως αγχωμένος. Ξέρεις, η καλή προπόνηση δεν σου λέει ότι θα κάνεις και έναν καλό αγώνα. Τα ξέρω αυτά από τα εφηβικά μου χρόνια, όταν έκανα στίβο. Μπορεί επί τρεις μήνες να κάναμε πέντε και έξι ώρες πρόβες, αλλά δεν μαθαίνεται αυτή η δουλειά έτσι. Αν νιώσεις ότι το έχεις, τελείωσες»
Οι δικοί του έρχονται στην Αθήνα για να τον δουν στο θέατρο; «Ναι, η μητέρα μου, η Φεβρωνία, είναι ο θεατής που ακούω. Τη ρωτώ πολλά πράγματα μετά την παράσταση. Εχει το βλέμμα του απλού θεατή. Καθαρό. Δεν μου λέει συνέχεια πόσο καλός είμαι. Είναι πολύ κοντά στην αλήθεια η γνώμη της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved