Μπουρδούμης: «∆εν νομίζω ότι κάποιος με έμαθε επειδή είχα σχέση με μία πολύ γνωστή συνάδελφό μου»
Showbiz

Μπουρδούμης: «∆εν νομίζω ότι κάποιος με έμαθε επειδή είχα σχέση με μία πολύ γνωστή συνάδελφό μου»

Εδώ και τρεις μήνες o Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι μαζί με τη Χριστίνα Κοντοβά, μια σχέση που καθόλου δεν προσπαθήσανε να κρύψουν. Τι ξεχωρίζει σ' εκείνη;

«Αυτό που είναι ευρύτερα η Χριστίνα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. ∆εν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να πω άλλα πράγματα. Η εικόνα μας ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Εχει γραφεί πάντως ότι παντρεύεσαι.
«Τι να σου πω;... Γράφουν ό,τι θέλουν. ∆εν μπορώ να απαντήσω σε ό,τι φαντάζεται ο καθένας.|
- Υπήρξε ωστόσο μια περίοδος όπου η προσωπική σου ζωή πρωταγωνιστούσε στα μέσα ενημέρωσης.
«Ήταν ένα πολύ μικρό διάστημα. ∆εν νομίζω ότι κάποιος με έμαθε επειδή έτυχε να έχω μια σχέση με μία πολύ γνωστή συνάδελφό μου. ∆εν θεωρώ ότι με καθόρισε αυτό το πράγμα.»
- Οι δεσμοί σου όμως με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τη Νατάσσα Μποφίλιου έγιναν ευρέως γνωστοί. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των καλλιτεχνικών εντύπων. Αυτό σε μπλόκαρε;
«Οχι. Κράτησε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αν μου τύχαινε σε πιο μικρή ηλικία ίσως και να μην μπορούσα να το διαχειριστώ.»
- Τότε ήταν εύκολο να το χειριστείς;
«Νομίζω ότι το διαχειρίστηκα αρκετά καλά. Με την Κατερίνα αποφύγαμε διακριτικά να κάνουμε κοινά εξώφυλλα που μας ζητούσαν τότε. Καταλαβαίνοντας ότι είναι μέρος του παιχνιδιού, προσπαθούσα να είμαι αξιοπρεπής και να στηρίζω τις επιλογές μου και σε προσωπικό επίπεδο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved