Έμα Σάπλιν: «Φοβάμαι ότι θα χάσουμε τις αξίες μας, τις αναφορές μας»
Showbiz

Έμα Σάπλιν: «Φοβάμαι ότι θα χάσουμε τις αξίες μας, τις αναφορές μας»

Εμπνεύστηκε από τον εαυτό της η Έμα Σάπλιν στην νέα της δουλειά;

«Είναι απλά μια δημιουργία, δεν είμαι εγώ, αλλά σίγουρα μέσα από αυτόν τον χαρακτήρα μπορώ να πω πράγματα που δεν λέω στη ζωή μου. Μπορώ να αναρωτηθώ για πράγματα που με αφορούν. Δεν ε,ίναι η ζωή μου. Είναι συνδεδεμένο με εμένα, αλλά δεν είμαι εγώ» τόνισε στο ΟΚ.
-Ποια είναι τα σκοτεινά συναισθήματα που σε κυριεύουν: ο φόβος, η εκδίκηση;
«Είναι ο θάνατος, η μοναξιά, ο θυμός. Γι αυτά μιλάω στο άλμπουμ. Είναι ερωτήματα για την κοινωνία σήμερα, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Ο κόσμος αλλάζει δραστικά. Καμιά φορά φοβάμαι ότι θα χάσουμε τις αξίες μας, τις αναφορές μας. Αυτό με κάνει και αναρωτιέμαι πώς θα είμαστε σε μερικές δεκαετίες από τώρα.»
-Πώς εμπνεύστηκες τον τίτλο;
«Στο πρώτο βιντεοκλίπ μου για το τραγούδι Two lovers μεταμορφώθηκα τελείως. Ήθελα να αλλάξω. Έκοψα τα μαλλιά μου και κατά κάποιο τρόπο έγινα άντρας. Αυτή η ηρωίδα που υποδύομαι έχει άλλο τρόπο να δείχνει τη θηλυκότητα τη5. Έχει μια πιο ώριμη ματιά προ5 τον κόσμο, ίσως πιο θυμωμένη. Πάντα δημιουργώ μια γέφυρα με το παρελθόν, με παλιότερες κουλτούρες με τη λογοτεχνία, την Τέχνη. Ένας «δανδής» είναι μια τέτοια γέφυρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved