Έμα Σάπλιν: «Αισθάνομαι σίγουρη και ασφαλής στο παρελθόν, ακριβώς γιατί έχει περάσει»
Showbiz

Έμα Σάπλιν: «Αισθάνομαι σίγουρη και ασφαλής στο παρελθόν, ακριβώς γιατί έχει περάσει»

Η Έμα Σάπλιν έχει δηλώσει πως οι γονείς της δεν την στήριξαν στην απόφαση της να ασχοληθεί με τη μουσική. Εκείνη θα ενθάρρυνε τα δικά της παιδιά;

«Δεν έχω δικά μου παιδιά ακόμα. Οι γονείς μου φοβόντουσαν πολύ ότι θα βρεθώ σε έναν παράξενο και άγριο χώρο. Αν είναι όνειρο ίου, τότε κάθε παιδί θα το ακολουθήσει έτσι κι αλλιώς. Στη ζωή μου πολλές φορές αναρωτιόμουν αν θα συνεχίσω ή θα τα παρατήσω, και την αμέσως επόμενη ημέρα συναντούσα κάποιον που μου έδινε το κίνητρο να συνεχίσω. Δεν είναι πλήρως στον έλεγχο μας αυτό. Είμαι σίγουρη όμως πως αν θέλεις κάτι πολύ, θα συμβεί. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, απλά κάν' το. Γιατί όχι;» τόνισε στο ΟΚ.
-Τι κάνεις όταν δεν ασχολείσαι με τη μουσική και δεν είσαι σε περιοδεία;
«Μου αρέσει να είμαι στο σπίτι μου, στο δάσος. Είναι έξω από το Παρίσι, δίπλα στη φύση. Μου αρέσει να ασχολούμαι με τις γάτες μου, τον σκύλο μου, τον κήπο μου. Επίσης μαγειρεύω. Όσο μπορώ πηγαίνω σε εκθέσεις και σε μουσεία, ακούω κλασική μουσική και όπερα, και ξαναδιαβάζω βιβλία κλασικών συγγραφέων. Βλέπω και παλιές ταινίες. Με ελκύει το παρελθόν. Αισθάνομαι σίγουρη και ασφαλής στο παρελθόν, ακριβώς γιατί έχει περάσει. Είναι παρελθόν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved