Κατερίνα Καινούργιου: «Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Είμαι καλός άνθρωπος»
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Είμαι καλός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε πολλή αμφισβήτηση και επικριτικά σχόλια κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων που είσαι στον Αlpha και η αλήθεια είναι ότι δεν απάντησε ποτέ. Δεν την πλήγωναν όμως όσα ακούγονταν;

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εδώ γράφουν για επιτυχημένους ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αξία τους και είναι πραγματικά κορυφαίοι στο είδος τους και δεν θα γράψουν για εμένα; Όμως καθετί στη ζωή μας γίνεται για κάποιο λόγο. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Ακόμα και ο πόλεμος, οι αρνητικές κριτικές, τα ψέματα που έχουν ακουστεί με έκαναν πιο δυνατή και καλύτερη επαγγελματία, γιατί έμα¬θα να τα χειρίζομαι. Οι άνθρωποι του σταθμού με στήριξαν πολύ. Όλα αυτά δυνάμωσαν το πείσμα μου και με βοήθησαν να γίνω πιο σκληρή και να καταλάβω πώς είναι η τηλεοπτική πραγματικότητα. Όσο με χτυπούν τόσο πιο πολύ δουλεύω» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί για εσένα;
« Πιο πολύ με έχουν πληγώσει πράγματα που δεν έχουν να κάνουν τόσο με τα επαγγελματικά μου. Παλιότερα είχε ειπωθεί ότι πουλάω πολύ την προσωπική μου ζωή και ότι υπάρχω μέσα από αυτήν. Ισως να το είχα διαχειριστεί και εγώ λάθος τότε. Νομίζω πως πλέον κανείς δεν θα έγραφε κάτι τέτοιο για εμένα. Αυτό είναι κέρδος.»
- Πώς αντιμετώπισες τον πόλεμο που δεχόσουν;
«Με χιούμορ και αδιαφορία, μια στάση που γενικά με έχει βοηθήσει στην επαγγελματική μου πορεία. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Είμαι καλός άνθρωπος. Δεν κρατώ κακία σε κανέναν. Πολύ σπάνια έχω πάρει τηλέφωνο να διαμαρτυρηθώ για κάτι που με ενόχλησε. Είμαι σίγουρη πως αυτοί που έχουν πει τα χειρότερα για εμένα, αν με γνωρίσουν προσωπικά, θα μου ζητήσουν συγγνώμη και θα αναθεωρήσουν την άποψη τους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved