Τσαβαλιά: «Ο Μάρκος έχει ματώσει για να φτάσει μέχρι εδώ»
Showbiz

Τσαβαλιά: «Ο Μάρκος έχει ματώσει για να φτάσει μέχρι εδώ»

Η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μελέτησέ το» και μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και την συμμετοχή του στο J2US!


Η Έλενα τόνισε ότι: «Από αυτό το show δεν κρίνεται η ζωή μας και η επιβίωσή μας, αντιθέτως, κρίνεται από τα τηλεφωνήματα του κόσμου η ζωή παιδιών που είναι άρρωστα».

Η ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και σ' ένα σχόλιο για τον σύζυγό της που την πείραξε:

«Για μένα και για τον Μάρκο και για τον χάρη σημασία έχει η προσπάθεια και η συμμετοχή και όχι πάντα το αποτέλεσμα. Ο Μάρκος όλο αυτό το αντιμετώπισε με μια υπευθυνότητα και μία σεμνότητα. Κάποιος είπε χθες σε μία εκπομπή ότι ο Σεφερλής τώρα που ανεβαίνει με το ασανσέρ έχει ξεχάσει τι έχει αφήσει πίσω του. Ο Σεφερλής δεν έχει ανέβει με το ασανσέρ, έχει ανέβει με τις σκάλες, σκαλί-σκαλί και ματώνοντας σε κάθε σκαλί και ξέρει ακριβώς από που ξεκίνησε και πόσα σκαλιά ακριβώς έχει ανέβει και πόσα πολλά ακόμη του μένουν για να ανέβει, αν τον έχει ο Θεός καλά. Αυτά για να μπαίνουν και κάποια πράγματα στη θέση τους. Είμαι συγκινημένη γιατί ο Μάρκος, και για αυτό το πράγμα τον θαυμάζω, είναι πραγματικά αυτό που λέμε αυτοδημιούργητος. Έχει μόνος του και με τη δική του πολύ σκληρή δουλειά, χωρίς τις πλάτες κανενός. Έχει ματώσει ο Μάρκος για να φτάσει μέχρι εδώ και ο κόσμος σε αυτό τον έχει στηρίξει».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved