Το bullying στην κόρη της Ντενίση, η εξομολόγηση της Ζαρίφη και η αιτία που χώρισε η Καγιά
Showbiz

Το bullying στην κόρη της Ντενίση, η εξομολόγηση της Ζαρίφη και η αιτία που χώρισε η Καγιά

Η Ντενίση αποκάλυψε για πρώτη φορά στην κάμερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κόρη της!

Θύμα bulling έχει πέσει η κόρη της και η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό», αποκάλυψε πως η κόρη της, Μαριτίνα, έχει πέσει θύμα bullying στο σχολείο ενώ μεταξύ άλλων είπε πως παρακολουθεί τι κάνει στο facebook.

Δυο μήνες μετά η Κατερίνα Ζαρίφη μιλά για την απουσία της από την Ελένη! Τον Απρίλιο η Κατερίνα Ζαρίφη απουσίασε για μέρες από την εκπομπή της Ελένης. Πολλά ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της απουσίας της, η Κατερίνα σήμερα μέσα από την εκπομπή Happy Day εξήγησε τους λόγους που απουσίαζε!

Βίκυ Καγιά: Εξομολογήθηκε τους λόγους που πήρε διαζύγιο και μίλησε για τη τωρινή της σχέση. Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της μίλησε για το γάμο και τους λόγους του διαζυγίου της.

Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του 22χρονου σατανιστή . Σοκαρισμένος μίλησε στην εκπομπή «Μίλα», ο πατέρας του σατανιστή από την Γλυφάδα, που συνελήφθη για τη δολοφονία της 41χρονης άστεγης στη Γλυφάδα ανήμερα του Πάσχα, ο ηθοποιός Τηλέμαχος Παπαγεωργίου.

Τέλος, τηλεθεατής κατήγγειλε το «Κάτω Παρτάλι. Η σειρά του Μεγάλου Καναλιού θεωρείται η πιο πετυχημένη σειρά για φέτος! Γιατί όμως τηλεθεατής που παρακολουθούσε τη σειρά έκανε καταγγελία;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved